ŽIVOT

Kajli Minog: Godinama sam se oporavljala od spoznaje da neću biti majka

AFP

Kurir

23.4.2018

Australska pjevačica Kajli Minog (Kylie Minogue) uvijek je govorila iskreno o sebi, planovima kada je posao u pitanju, ali i svojim intimnim ambicijama.

U 37. godini dijagnosticiran joj je rak dojke. Iako je te prijelomne 2006. godine pobijedila bolest, za nju je to bio znak da se, najvjerovatnije, neće ostvariti u ulozi majke. 

- Godinama sam zamišljala kako će moja djeca izgledati. Pretpostavljam da svi imaju viziju o tome - hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu, šta će svoje vidjeti u njima. I ja sam to radila. Trebalo mi je neko vrijeme da se pomirim s time da se tako nešto neće desiti, da nikad neću biti majka. To je veoma tužno - rekla je svojevremeno.

Tada je to djelovalo da se samo neće desiti prirodnim putem, danas ona kaže da je sve bliža ideji da će biti "samo maćeha".

Posljednji bolan raskid s vjerenikom, devetnaest godina mlađim glumcem Džošuom Sasom (Joshua Sasse) bio je definitivan pokazatelj da brak nije za nju. Tako je ona shvatila svoja dosadašnja iskustva, ali i dalje vjeruje da postoji neki muškarac koji će joj odgovarati kao što će ona odgovarati njemu.

- Mislila sam da ću moći i sama da imam djecu, bila sam godinama otvorena za sve opcije. Kako se ni to nije dogodilo, sada uživam što sam tetka. A ko zna, moguće je da ću jednog dana biti i maćeha - rekla je Kajli za australski "Vogue".

Kajli je upravo završila 14. studijski album "Golden" i sretna je što je on nastao kada je opet otkrila sebe i svoju suštinu.

- Raskid je bio težak, dosta sam se zavaravala u vezi misleći da to može uspjeti. A kada je sve prošlo, pogledala sam se i rekla da sam ja takva i iskoristila sam sve tople riječi, emocije da napišem neke od divnih pjesama - rekla je u intervjuu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.