POTRESNO

Aviciijeva vjerenica u emotivnom pismu otkrila njegove posljednje riječi

Blic.rs

5.5.2018

Dvije sedmice nakon smrti DJ Aviciija, njegova vjerenica objavila je emotivno oproštajno pismo u kome je, između ostalog, otkrila i koje su bile posljednje riječi koje joj je uputio.

Češka manekenka Tereza Kacerova na ovaj način željela je da se oprosti od svog voljenog vjerenika i istakla da je tek sada smogla snage da se oglasi.


- Dragi Tim, proteklih dana čekala sam da me neko probudi, da mi kaže da se radi o bolesnoj šali. Mislim da sam napokon počela shvatati da te zaista nikad više neću vidjeti. Prvih nekoliko dana nakon smrti tražila sam dokaze da si zaista mrtav i čitala članke o tebi - započela je ona.

Tereza je opisala najteže trenutke kroz koje je prolazila.

- Po nekoliko minuta zurila sam u članke pokušavajući da shvatim da si umro 20. aprila. Bio si premlad i predivan, a i previše sam te voljela da bi takvo nešto pisalo uz tvoje ime - napisala je Kacerova i dodala:

- Više se ne budim s tvojom glavom na svojim grudima, već svako jutro izlazim iz sna u stvarnost, a srce mi ludački udara. Pokušava li da kuca za nas oboje?

Manekenka se zatim prisjetila njegovih posljednjih riječi.

- Posljednje što si mi rekao bilo je: ''Volim te.'' Volim i ja tebe kao što ti voliš meksičku koka-kolu, čak i malo više - napisala je ona.

Nakon smrti, otkriveno je da je DJ Avicii počinio samoubistvo. Umro je zbog velikog gubitka krvi nakon što se isjekao razbijenim staklom, piše američki portal TMZ.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.