JET SET

Katarina Grujić progovorila o vezi s reprezentativcem BiH

Kurir.rs.

11.5.2018

Pjevačica Katarina Grujić nije u vezi s fudbalerom Ognjenom Vranješom. 

Kako piše Kurir.rs, Katarina je kazala da nije u vezi s defanzivcem našeg nacionalnog tima.

- Bila sam šokirana kada sam pročitala vijest da smo nas dvoje u vezi. Hiljadu puta sam rekla da neću govoriti o svom privatnom životu, ali pojedini uporno pokušavaju da prave priču tamo gdje je nema. Ognjen i ja se poznajemo, drugovi smo, ali nismo u vezi - rekla je Katarina.

Inače, Katarina je svojevremeno otkrila da joj mnoge kolegice zavide zbog činjenice da je uspjela izgraditi karijeru bez pomoći sponzora.

- Meni žene zavide zbog svega. Uspješna sam, samostalna djevojka koja sama zarađuje i izdržava sebe. Mnogima bodem oči i to mi je drago, jer se ja uopće ne nerviram, to mi samo diže cijenu. S druge strane, ima i žena koje me dosta hvale i podržavaju, a to znači da su i te žene ostvarene na svim poljima - kaže Katarina, koja se donedavno zabavljala s crnogorskim biznismenom Kostom Obradovićem.

Podsjetimo, Katarina je prije nekoliko sedmica raskinula vezu s Kostom Obradovićem, vlasnikom agencije za iznajmljivanje jahti i luksuznih automobila u Crnoj Gori, s kojim se zabavljala manje od godinu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.