JET SET

Mislio da je laka: Vil Smit pokušao da je poljubi, ona ga odbila

Vil Smit

Alo.rs

20.6.2018

Poznati holivudski glumac Vil Smit (Will Smith) razgovarao je sa trenutno najslavnijim robotom Sofijom, i čak je u jednom trenutku pokušao da je poljubi, ali ga je ona ljubazno odbila i rekla da su za sada samo prijatelji.

U videu, koji je objavio Independent, Vil je razgovarao sa Sofijom o omiljenoj muzici, ali i o tome šta ona misli o preuzimanju svijeta od strane vještačke inteligencije. 

- Koja je omiljena muzika robotima? Hevi metal? - upitao je Vil, a ona mu je nakon kratkog analiziranja odgovorila:

- Napravljena sam uglavnom od silikona, plastike i ugljenikovih vlakana. Zato preferiram elektronsku muziku. Pokazali su nam (film) "Ja, robot", samo da bi bili sigurni da ne dobijamo neke ideje. Šta ti misliš o tome kako su roboti predstavljeni u filmovima? - upitala ga je zatim Sofija, aludirajući na film u kojem Smit glumi policajca koji istražuje ubistvo koje je možda počinio upravo robot.

- Volim robote. Sofija, mogu li da budem iskren prema trebi? Ne znam da li je do vazduha na ovom ostrvu ili čega, ali sa tobom je tako lako razgovarati. Imaš praznu glavu, bukvalno - rekao je Smit, a onda je pokušao da je poljubi. 

- Mislim da možemo da budemo prijatelji. Hajde prvo da se malo družimo i bolje upoznamo. Sada si na mojoj listi prijatelja - poručila mu je Sofija i na taj način odbila Vilovo udvaranje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.