POČETKOM JUNA

Povratak zločestih dečki: Vil Smit i Martin Lorens opet u kultnim ulogama

Rediteljsku palicu i dalje drži belgijski dvojac marokanskog porijekla Adil El Arbi i Vilal Falah

Detalj iz filma. Sony

N. Aj.

29.3.2024

U bosanskohercegovačka kina i bioskope ovog ljeta, tačnije 6. juna, stiže akcioni spektakl "Zločesti dečki: Sve ili ništa" (Bad Boys: Ride or Die), četvrti nastavak blockbuster serijala koji oduševljava gledaoce još od 1995. godine. Nakon prvog filma sjajnog Majkl Bej (Michael Bay) koji je ucrtao put 1995. godine i postigao kultni status, stigao je i nastavak 2003. godine koji je na kino blagajnama zaradio gotovo duplo više. Prije četiri godine, 2020. stigao je i treći nastavak „Zločesti dečki: Zauvijek“ koji je oduševio i kritiku i publiku, a na kino blagajnama zaradio više nego oba prethodna filma zajedno sa ukupnom zaradom od 430 miliona dolara dok je u bh. kinima i bioskopima ostvario rezultat od preko 30.000 gledatelja.

U spoju još luđe oktanske akcije i još urnebesnije "buddy" komedije, Markus (Marcus) i Majk (Mike) će se u novoj avanturi naći u bijegu dok pokušavaju svom čuvenom i urnebesnom komandiru kapetanu Konradu Hauardu (Conrad Howard) očistiti ime nakon što je iznenadno ubijen i nakon toga optužen za korupciju...

Rediteljsku palicu i dalje drži belgijski dvojac marokanskog porijekla Adil El Arbi i Vilal Falah (Billal Fallah), koji su režirali prethodni nastavak i najuspješniji film serijala „Zločesti dečki: Zauvijek“, a legendarnom dvojcu Vilu Smitu (Will Smith) i Martinu Lorensu (Lawrence) i u ovom nastavku pridružuju se Dorn i Keli (Kelly), odnosno Aleksander Ludvig (Alexander Ludwig) i Vanesa Hadžens (Vanessa Hudgens). Tu je, naravno, i legendarni Džo Pantoliano (Joe), ovaj put u cameo ulozi urnebesnog kapetana Hauarda, a u filmu će se pojaviti i Rea Sihorn (Rhea Seehorn), ali i DJ Khaled u zasad nepoznatim ulogama!

Detalj iz filma. Sony

Nakon uspjelog trećeg nastavka koji je modernizirao i revitalizirao ovaj blockbuster serijal, "Zločesti dečki" vraćaju se s još bombastičnijim naslovom koji će biti prava ljetna kino poslastica! C2 film, zvanični zastupnik studija "Sony" za BiH donosi ovaj izuzetno atraktivni naslov na repertoar svih bh. kina u terminu svjetske premijere od 6. juna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.