MAJAMI

Bosanka ukrala pažnju na premijeri holivudskog filma "Zločesti dečki zauvijek"

Pozirala je, a kratke videosnimke objavila je na Instagram storijima

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

13.1.2020

Ema Golijanin na crvenom tepihu. Printscreen

Atraktivna Sarajka Ema Golijanin, manekenka koja već godinama gradi karijeru u Americi, prisustvovala je premijeri dugoočekivanog filma "Zločesti dečki zauvijek" u Majamiju. To je treći dio ostvarenja gdje glavne uloge tumače Vil Smith (Will Smith) i Martin Lorens (Lawrence).

Upravo s njima je Golijanin, rame uz rame, prošetala crvenim tepihom i ukrala svu pažnju medija i fotografa. Pozirala je, a kratke videosnimke je objavila na Instagram storijima. 

Golijanin s rediteljem El Arbijem. Printscreen

Osim Smita i Lorensa, tu su bili i ostali članovi ekipe filma, uključujući Adila El Arbija, belgijskog reditelja, koji, zajedno s Bilalom Falahom (Bilall Fallah), potpisuje režiju ovog nastavka.

Golijanin je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda, a prije pojave na premijeri objavila je stori s rediteljem Adilom najavljujući dolazak.

Golijanin je u Americi postala atrakcija zbog svog egzotičnog izgleda, a vremenom je postala i zaštitno lice „Guessa“. Ne zaobilaze je ni snimanja za razne brendove koji promoviraju kupaće kostime, dok često otvara i zatvara prestižne modne revije. kao što je “Miami Fashion Week”. 

Ema Golijanin dugi niz godina gradi karijeru u Americi - Avaz
Golijanin: Zaštitno lice "Guessa" - Avaz
Seksepilna Ema Golijanin - Avaz
Sarajka u Majamiju - Avaz
Oduševljava izgledom - Avaz
+3
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.