SMIJEŠNE IZJAVE

Rambo: Nakon što umrem, vjerovatno ću se vratiti kao kist

24sata.hr

1.7.2018

Svi smo barem jednom izjavili nešto što je na kraju zvučalo smiješno, apsurdno ili samo glupo. Međutim, kad si svjetski poznat, riječi se bilježe za budućnost.

- I, gdje će se Kan Film Festival održati ove godine - upitala je poznata pjevačica Kristina Agilera (Christina Aguilera, 37), koja se pojavljivala u nekoliko dokumentarnih filmova i komedija.

Kristina nije jedina kojoj se slučajno dogodila neka ''legendarna'' izjava. 

- Uvijek sam mislila da je Merilin Monro (Marilyn Monroe) izgledala nevjerovatno, ali ja bih se ubila da sam izgledala tako debelo - rekla je glumica i manekenka Elizabet Herli (Elizabeth Hurley, 53). 

Ova Britanka nikada nije otišla ''pod nož'' jer ima paničan strah od operacija, ali je koristila botoks na čelu.

- Nakon što umrem, vjerovatno ću se vratiti kao kist - rekla je zvijezda filma ''Rambo'' Silvester Stalone (Sylvester Stallone, 71).

- Pušenje ubija. Ako si ubijen, izgubio si važan dio svog života - izjavila je Bruk Šilds (Brooke Shields, 53), američka glumica koja je prije mnogo godina, za potrebe filma, zapalila cigaretu.

- Mislim da su najviši i najniži bodovi najbitniji. Sve ostalo je samo između - rekao je bivši vođa američkog rok sastava ''The Doors'' Džim Morison (Jim Morrison), koji je preminuo u 27. godini.

- Kad god gledam televiziju i vidim jadnu izgladnjelu djecu diljem svijeta, ne mogu si pomoći da ne plačem. Mislim, voljela bih biti tako mršava, ali ne sa svim tim muhama, smrću i ostalim stvarima - rekla je pjevačica Maraja Keri (Mariah Carey, 48). 

Prošle godine je nabacila nekoliko kilograma, čime je izazvala komentare da izgleda ''poput kita''.

- Ne razmišljam previše o nečemu. Ako puno razmišljam, to me izluđuje - rekla je Pamela Anderson (50), zvijezda ''Spasilačke službe''.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.