JET SET

Keri Bredšo u kupaćem i u 54. godini nabija komplekse

Telegraf.rs
03.07.2018 13:40

Foto: Sara Džesika Parker

Saru smo u ostvarenju "Seks i grad" u svakoj epizodi gledali u provokativnim izdanjima. Kako se čini, u istim scenama mogli bismo s uživanjem da je gledamo i 20 godina kasnije.

Prva epizoda serije "Seks i grad" emitirana je davne 1998. godine, a četiri djevojke tada su potpuno osvojile cijeli svijet. Malo je reći da su gledaoci jedva čekali momente u kojima Keri (Carry), Samanta (Samantha), Miranda i Šarlot (Charlotte) pokazuju svoje obline, a s obzirom na to da je serija bila puna eksplicitnih scena, četiri glumice u takvom izdanju gledali smo u svakoj epizodi.

Međutim, godine su prošle, a nijedna od njih više nije seksi kao što je bila. Ipak, dobro se drže, barem kada je riječ o Sari Džesiki Parker (Sarah Jessica Parker), koja se skinula u Njujorku i objasnila koliko dobro žena može da izgleda i poslije 50. godine.

Naime, Sara je uhvaćena na plaži u Montauku, u Njujorku, u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu koji je savršeno otkrio sve što treba da se pokaže.

Sara, koja je u martu napunila 53 godine, pokazala je vitko tijelo, preplanuo ten, a u ovoj pozi njene noge zaista mogu da stvore komplekse i daleko mlađim djevojkama. 

Sara nema celulit, nema ožiljke, i nema nijednu striju... 

Inače, Sara na tijelu nema nijednu tetovažu, već izgleda potpuno prirodno.

Oglasi

NA VRH