JET SET

Keri Bredšo u kupaćem i u 54. godini nabija komplekse

Sara Džesika Parker

Telegraf.rs

3.7.2018

Saru smo u ostvarenju "Seks i grad" u svakoj epizodi gledali u provokativnim izdanjima. Kako se čini, u istim scenama mogli bismo s uživanjem da je gledamo i 20 godina kasnije.

Prva epizoda serije "Seks i grad" emitirana je davne 1998. godine, a četiri djevojke tada su potpuno osvojile cijeli svijet. Malo je reći da su gledaoci jedva čekali momente u kojima Keri (Carry), Samanta (Samantha), Miranda i Šarlot (Charlotte) pokazuju svoje obline, a s obzirom na to da je serija bila puna eksplicitnih scena, četiri glumice u takvom izdanju gledali smo u svakoj epizodi.

Međutim, godine su prošle, a nijedna od njih više nije seksi kao što je bila. Ipak, dobro se drže, barem kada je riječ o Sari Džesiki Parker (Sarah Jessica Parker), koja se skinula u Njujorku i objasnila koliko dobro žena može da izgleda i poslije 50. godine.

Naime, Sara je uhvaćena na plaži u Montauku, u Njujorku, u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu koji je savršeno otkrio sve što treba da se pokaže.


Sara, koja je u martu napunila 53 godine, pokazala je vitko tijelo, preplanuo ten, a u ovoj pozi njene noge zaista mogu da stvore komplekse i daleko mlađim djevojkama. 




Sara nema celulit, nema ožiljke, i nema nijednu striju... 

Inače, Sara na tijelu nema nijednu tetovažu, već izgleda potpuno prirodno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.