JET SET

Otac djeteta na drugoj adresi: Najmlađa članica Kardašijana ne živi sa svojim dečkom, već s jednom djevojkom

Instagram

Dnevnik.hr

3.7.2018

One su najbolje prijateljice već godinama.

Dvadesetgodišnja starleta i vlasnica beauty-carstva Kajli Džener (Kylie Jenner) početkom februara postala je majka djevojčice Stormi, koju je dobila s 27-godišnjim reperom Travisom Skotom (Scott), čije je pravo ime Žak Vebster (Jacques Webster). Par je zajedno od aprila 2017. godine, a Kajli (Kylie) je pošlo za rukom skrivati trudnoću svih 9 mjeseci.

Tek kad se malena rodila, Kajli se vratila na društvene mreže, na kojima je dotad bila vrlo aktivna, a javnost je nastavila pratiti baš svaki njen korak.

A u nedavnom make-up tutorijalu koji je snimila za slavni "Vogue", mlada poduzetnica i rijaliti zvijezda iznenadila je javnost priznanjem kako trenutno živi u raskošnoj vili na Hidden Hillsu, ali ne s ocem svog djeteta, već sa svojom dugogodišnjom bliskom prijateljicom i plus-size manekenkom Džordin Vuds (Jordyn Woods), koja je također postala zvijezda zahvaljujući druženju s Kajli i njenim sestrama.

- Najviše svojih make-up proizvoda testiram na Džordin, jer živimo zajedno. Uvijek joj kažem: "Džordin, trebam te", no takvih testiranja nije pošteđen nijedan gost u mojoj kući - otkrila je Kajli u videu. Iako je reper trenutno na evropskoj turneji, mnoge je iznenadila činjenica da roditelji malene Stormi ne dijele istu adresu.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.