NESUGLASICE

Ne cvjetaju im ruže: Paparaci uhvatili Rijanu u burnoj svađi s momkom milijarderom

Rijana

Dnevnik.hr

12.7.2018

"Barbadoška zločasta cura", Rijana, kako joj često tepaju mediji, posljednjih je mjeseci u vezi s milijarderom Hasanom Jamilom (Hassan Jameel), međutim, čini se kako paru ne cvjetaju ruže.

Naime, 30-godišnju pjevačicu i njenog odabranika paparaci su uhvatili u Meksiku na odmoru, i to u najgorem mogućem trenutku - tokom burne svađe na terasi vile koju su tom prilikom unajmili.

Čini se kako je godinu mlađi biznismen nešto gadno zgriješio, jer je pjevačica je bila veoma ljuta te je sve vrijeme upirala prstom u njega. On je za to vrijeme izgledao kao da se opravdava, ali nakon nekog vremena demonstrativno je napustio raspravu za koju ne znamo na kraju kako je završila.

Pjevačica je ostala sjediti na ležaljci s pićem u ruci, ali nije izgledala nimalo sretno.


Podsjetimo, par je zajedno prvi put viđen prije otpriliku godinu na romantičnom odmoru u Španiji, gdje su razmjenjivali vruće poljupce u bazenu. Rijana nikada nije potvrdila tu vezu niti je ikada pričala o Hasanu, ali zanimljivo je kako je dotični prije Rijane ljubio njenu prijateljicu, top-model Naomi Kembel (Campbell), zbog čega su njih dvije zahladile odnose.



Prije nekoliko sedmica javile su se prvi glasine o njihovom prekidu, a čini se kako i u ovom slučaju vrijedi ona da "gdje ima dima, ima i vatre".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.