PJEVAČICA

Raskinula s arapskim milijarderom pa našla utjehu u bivšem

Rijana i Džamil nedavno su raskinuli trogodišnju vezu koju su brižno skrivali od očiju znatiželjne javnosti

Rijana. Instagram

Avaz.ba

30.1.2020

Američka pjevačica Rijana (Rihanna) nedavno je raskinula višegodišnju vezu s 31-godišnjim arapskim milijarderom Hasanom Džamilom (Hassan Jameel), a utjehu je, navodno, po ko zna koji put pronašla u reperu ASAP Rokiju (Rocky). 

Rijana i Džamil nedavno su raskinuli trogodišnju vezu koju su brižno skrivali od očiju znatiželjne javnosti. 



Rijana i Hasan. Agencije

Podsjetimo, par je prvi put zajedno viđen 2017. godine, iako su i prije toga bili zajedno. Često su putovali po Evropi, a 2017. su viđeni na Ibici. Tada su uhvaćeni kako se grle, ljube i pijuckaju šampanjac uz bazen luksuzne vile koju su unajmili.


Rijana i Hasan. Agencije

Kad su je, u junu 2019. godine, pitali je li zaljubljena, spremno je odgovorila da jeste. Ali kad su je pitali za vjenčanje, nije dala konkretan odgovor.

- Samo Bog zna kad ću se vjenčati. Mi planiramo, a Bog se smije. Je li tako? Ne razmišljam još o tome, ali radujem se svim šuškanjima o trudnoći koja će se nakon ovog intervjua pojaviti u medijima - našalila se tom prilikom. 

Zbog njega je Rijana navodno prekinula prijateljstvo s top-modelom Naomi Kembel (Campbell), koja se, također, viđala s njim. 


Razlozi raskida nisu poznati, ali počelo se šuškati kako je Rijana već uskočila u zagrljaj repera ASAP Rokija s kojim su je povezivalii već nekoliko puta tokom posljednjih godina. Duo je nedavno bio vrlo prisan na jednom gala događanju, a to se odvijalo nekoliko dana nakon vijesti o raskidu s Džamilom.


Kako piše britanski "The Sun", par je bio u istom apartmanu u jednom hotelu u Njujorku tu večer, ali se radi o neobaveznom druženju i navodno pjevačica zna da tu nema budućnosti.

- Uživaju kad su zajedno, ali to je to. Rijana je ponovno solo i samo želi da se zabavi - otkrio je nepoznati izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.