ZANIMLJIVO

Kajli Džener podijelila fanove fotografijom na kojoj se vidi da je kćerki probušila uši

Instagram

Avaz.ba

14.7.2018

a danje vrijeme žene iz klana Kardašijan-Džener (Kardashian-Jenner) ne mogu objaviti fotografiju, a da se oko toga ne digne prašina. 

Posljednja u nizu je Kajli Džener (Kylie), koja se suočila s osudama nakon što je objavila seriju fotografija petomjesečne kćerke Stormi Vebster (Webster) s probušenim ušima.

Kajli je na društvenoj mreži objavila video Stormi, koja leži na krevetu i igra se njenom kosom. Kćerine male naušnice gotovo su nevidljive sve dok se Kajli ne nagne.

Fanovi su uspjeli uhvatiti još jedan pogled na bebine uši kada je Kajli objavila fotografiju bebe kako spava na njenim prsima.

Objave su izazvale pomiješane osjećaje pratilaca, a mnogi su mišljenje izrazili preko društvenih mreža. Dok su neki to smatrali neukusnim, drugi su branili Džener tvrdeći da je to njeno pravo.

Sa sličnim se komentarima suočila njena polusestra Kloi Kardašijan (Khloe), koja je, također, pokazala probušene uši kćerke.

- Jadna beba, ima probušene uši. Zašto neko buši uši tako malom djetetu? - bili su neki od komentara fanova, dok su drugi bebu s naušnicom više-manje komentirali kao slatku.

Dermatolog Džošua Zajhner (Joshua Zeichner) poručio je da, ako se roditelji i odluče na takav potez, maloj djeci stavljaju samo zlatne i platinaste naušnice jer one rjeđe izazivaju infekcije i alergijske reakcije. 

THIS IS SO CUTE 7/11/18

A post shared by Kylie Jenner (@kyliesnapchat) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.