JET SET

Silvester Stalone otišao s porodicom na odmor, a onda se družio s fanovima

Arhiv

Espreso.rs

18.7.2018

Glumac Silvester Stalone je riješio napraviti predah i sa svojom porodicom otputovati na ljetovanje u Francusku. Odmah po dolasku bio je oduševljen gostoprimstvom koje mu je ukazano u jednom od najprestižnijih tamošnjih restorana. No, to nije sve.

Njegovi vjerni fanovi su ga u potpunosti opsjedali, što mu nije smetalo, naprotiv. Glumac je, poput pravih profesionalaca, posvetio svoje vrijeme vjernim fanovima i s njima pravio selfije, što je fanove oduševilo.

Osim toga što mu na polju glumačke karijere ide sve kao po loju, on ne krije i da ima vrlo lijep odnos sa svojom porodicom s kojom je odlučio provesti ljetne dane na jahti i uživati u čarima Azurne obale.

Podsjetimo, od 1997. Stalone je u braku s bivšim modelom Dženifer Flavin (Jennifer), koja se, uprkos svojim godinama, može pohvaliti savršenom figurom. Njih dvoje imaju tri kćerke.

Na osnovu fotografije koju je objavila Dženifer, može se zaključiti da su i kćerke naslijedile njenu ljepotu. Osim što atraktivno izgledaju, vrlo su vrijedne učenice i studentice, na šta je glumac sigurno ponosan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.