TV PROJEKTI

Vratile se rode, Đuričko i Bjelogrlić ponovo zajedno na setu

E. BAKIĆ

20.7.2018

Počelo je snimanje rediteljskog prvjenca poznatog srbijanskog glumca Nikole Đurička, a riječ je o TV seriji pod nazivom “Žigosani u reketu”. Autor i producent je Dragan Bjelogrlić.  

Još dok je radio “Senke nad Balkanom” Bjelogrlić je smišljao novu priču, o prijateljstvu Srbina i Hrvata, ljubavi prema košarci i drugim šansama koje svako u životu zaslužuje.

 Kadar u pripremi

Iako se sve pripremalo u strogoj tajnosti, ovu informaciju potvrdio je upravo Đuričko kad je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju da je kadar u pripremi.

- Da, snimanje je počelo, a u pitanju je serija za koju potpisujem režiju. Mnogo sam sretan zbog toga – kratko je za “Dnevni avaz” poručio Đuričko iz Beograda.

Dodaje da zbog stroge procedure i ugovora još izbjegava pričati o detaljima serije, ali ne krije zadovoljstvo zbog toga što saradnja između njega i popularnog Bjele iz projekta u projekt napreduje.

45 epizoda

- Veoma je značajno da seriju producira Dragan Bjelogrlić, moj dobar prijatelj. Kad on nešto osmisli, nema da ne valja – uvjeren je glumac.

“Žigosani u reketu” činit će 45 epizoda, a unakrsno će pratiti brojne ljude, njihove probleme i svakodnevicu, dok će u centru svega biti odnos dva prijatelja.

- Izbjegavam da pričam o tome i dajem intervjue, jer čekamo pravo vrijeme, a svakako je u pripremi dobra stvar. Moram reći da su ovo tek neki počeci, a od septembra počinjemo punom parom raditi i snimati – navodi Đuričko.

Inače, Đuričko i Bjelogrlić zejedno su u popularnoj seriji “Vratiće se rode”, a da publika priželjkuje da ponovo vidi Švabu i Eksera u punom sjaju, potvrđuju komentari ispod fotografije koju je Đuričko objavio na Instagramu.

Košarkaški trener Krešo

Nebojša Dugalić tumačit će lik Vojislava, košarkaškog menadžera, a njegovog prijatelja igrat će hrvatski glumac Filip Šovagović, koji će ući u ulogu Kreše, košarkaškog trenera.

Dok je Bjelogrlić autor i producent serije, kreator je Marko Savić, a glume Dubravka Mijatović, Aleksandar Radojičić, Svetozar Cvetković, Žarko Laušević, Vesna Trivalić, Srđan Todorović, Jelisaveta Orašanin, Boda Ninković i mnoge druge.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.