ISKRENO

Nikola Rokvić: Oprostio bih prevaru

Nikola Rokvić

CDM

27.7.2018

Poznati pjevač Nikola Rokvić vratio se na muzičku scenu singlom “Pao sam”. Osim toga, odlučio je i da se vrati korijenima, tj. muzičkom pravcu koji je njegovao kada se prije desetak godina proslavio – folku. Svoj novi projekt ovih dana planira da predstavi publici, a zaokret u muzičkom pravcu popratio je i novim imidžom te je ošišao svoju dugu kosu.

- U prethodnih šest godina bavio sam se nekomercijalnom muzikom. Nisam želio da pravim kompromise i taj put mi je izgledao kao jedini ispravan. S druge strane, osjećao sam da moja publika želi onog starog Nikolu. Zato sam odlučio da se vratim melosu koji sam preferirao na početku karijere - kaže Nikola, koji je u braku s manekenkom Bojanom Barović.

- Najčešće joj pjevam pjesmu sa svog prethodnog albuma “Našao sam te”. To je numera koja govori o dvoje ljudi i prvom trenutku kada su se sreli - priča Nikola.

Kaže da s majkom dvogodišnje Leone njeguje skladan brak.


- Supruga i ja trudimo se da svoj odnos podignemo na viši nivo i izbrišemo sve te muško-ženske barijere. Vjerujem da jedno drugom možemo sve da kažemo - navodi Nikola, dodajući da je spreman da zbog ljubavi oprosti prevaru.

- U stanju sam sve da oprostim, jer vjerujem da je jedini pravi lijek za ljudsku dušu praštanje. Ali isto tako smatram da sve loše stvari koje nam se dogode ostaju zapisane u nama i ne dozvoljavaju nam da se prema osobama koje su nas povrijedile ponašamo kao ranije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.