JET SET

Zvijezda "Nemoguće misije": Ving Rejms progovorio o incidentu s policijom

Ving Rejms

Avaz.ba

30.7.2018

Gostujući u emisiji "Klejn Klejn šou", pedesetdevetogodišnji glumac Ving Rejms (Ving Rhames) otkrio je kako je nedavno imao neprijatan susret s policijom.

Zvijezda filma "Nemoguća misija" je prvi put govorio o incidentu koji se desio prije nekoliko mjeseci dok se odmarao u kući u Santa Moniki, Kalifornija.

Dok je gledao televiziju, noseći samo košarkaški šorc na sebi, Ving je čuo kucanje na ulaznim vratima. Nakon što ih je otvorio, pojavila se crvena tačka na njegovom licu sa pištolja kalibra 9 milimetara, a policajci su zatražili da podigne ruke uzrak.

Holivudski glumac kaže da su ga zatim izveli napolje, a okružila su ga četvorica policajca – jedan od njih je bio glavni šef, i policijski pas.

Situacija se smirila kada je kapetan prepoznao glumca jer njihova djeca igraju zajedno u lokalnom timu. Šef mu je objasnio da su došli na njegovu adresu po pozivu komšije koji je prijavio da krupni crni muškarac provaljuje u posjed.

- Nalazio sam se u svojoj kući, sam u šorcu za košarku. Kada sam otvorio vrata, pištolj od devet milimetara bio je uperen u mene. Šta bi bilo da je moj sin otvorio vrata sa džojstikom ili kontrolom od videokonzole u rukama, a oni pomislili da drži pištolj - zabrinuto je pitao glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.