ODGOĐEN ZBOG ŠTRAJKA

Mijenja li film „Nemoguća misija 8“ naziv

Tom Kruz izjavio kako će glumiti čuvenog agenta do 80. godine

Tom Kruz. Instagram

L. S. R.

27.10.2023

Jedan od iščekivanih filmova Toma Kruza ( Cruise, 61) bio je odgođen zbog štrajka u Holivudu. „Nemoguća misija 8“ trebala je u kina stići u junu iduće godine, no prebačena je na 23. maj 2025. godine.

Ovogodišnji film zvao se „Nemoguća misija: Odmazda – Prvi dio“. Sasvim je jasno bilo, a i već unaprijed određeno, da će se osmi dio zvati „Nemoguća misija: Odmazda – Drugi dio“.

Međutim, nakon što je stigla odgoda filma, čini se kako će se doći i do promjene imena, izvijestio je tako „The Hollywood Reporter“.


Nije poznato je li riječ o značajnoj promjeni ili tek manjoj korekciji naziva, ali obožavatelji franšize već su pohrlili na društvene mreže izraziti svoje osjećaje.

- Zašto ste onda uopće prošlog nazvali Prvi dio? - pita se jedan obožavatelj.

- Kako će to tačno funkcionirati? Prvi film u svom nazivu doslovno ima Odmazda – Prvi dio? Ne možete tek tako izbaciti drugi dio - pitaju se drugi.

Inače, nedavno je i sam Tom izjavio kako će glumiti poznatog agenta u ovoj franšizi do 80. godine.

- Harison Ford (Harrison) je legenda. Imam 20 godina da ga „uhvatim“. Nadam se da ću snimati 'Nemoguće misije' kad budem njegove dobi - osvrnuo se glumac na Fordov rastanak od snimanja „Indiane Jones“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.