ZDRAVLJE

Šaban Šaulić mora na operaciju: Komšije tvrde da je ozbiljno

Arhiv

Alo.rs

2.8.2018

Šaban Šaulić sa suprugom Gocom prije nekoliko godina sagradio je vilu na Dedinju u kojoj provodi najveći dio vremena kada nije u vikendici u Krčedinu ili na putovanju. Njegove komšije odgovaraju je li kralj narodne muzike živi stvarno kraljevski.

- Nisam ga dugo vidjela jer je bio bolestan. Inače ih srećem, lijepo se ispričamo. Odlične su komšije i on i Goca. Divni su, ljudi iz naroda, što bi se reklo seljački, koji mogu sa svima da zastanu i popričaju - kaže komšinica Jelisaveta, a druga poznanica dodaje:

- Šabanova bolest nije bezazlena, kako se piše u medijima, i da je to problem s venama. U pitanju je srčana aorta i njegova porodica strahuje da će uskoro završiti na operacionom stolu. Goca je tu zmaj, ona drži porodicu na okupu i bori se kao lavica. Da nije nje, ni bi ni imali ovu divnu vilu na Dedinju, ali vidim da je ovog puta i ona zabrinuta - piše Alo.rs. 

Komšija Novak Šabana rijetko kada sreće, jer je pjevač najviše u vikendici u Krčedinu kada je lijepo vrijeme.

- Čuo sam da i tamo ima veliku kuću i da često ide tamo zbog pecanja. Super je komšija - rekao je penzionisani ljekar Novak.

A da Šaulići žive kraljevski, dokaz je posluga koju imaju, to otkriva komšinica Sanja.

- Skoro da ih ne viđamo otkad su se doselili jer njihovo je da uživaju, a posluga radi. Mislim da imaju ženu koja živi s njima, a koja je kućna pomoćnica. Ona sve te poslove obavlja za njih, čak i u prodavnicu ide za njih - kaže Sanja.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.