SUDBINE

Anabelu Atijas život nije mazio: Imala je porodičnu dramu o kojoj nerado govori

Avaz.ba
06.08.2018 10:54

Foto: Anabela Atijas

Pjevačica Anabela Atijas jedna je od javnih ličnosti koju život nije mazio. Ona je nedavno prošla kroz pravi pakao i to zbog učešća njene kćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga". Đoganijeva je stupila u vezu sa oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem, a zbog ove "zabranjene" veze Anabela je na meti osuda, jer su mnogi smatrali da nije dobro vaspitala kćerku. Udarci na pjevačicu bili su još jači kada je stala u odbranu svoje kćerke. Zbog svega je morala da završi i kod psihologa.

Međutim, Anabela je teško podnijela još jednu situaciju u svom životu, o kojoj nerado govori. Naime, prije nekoliko godina njena majka Jadranka Polutak, koja živi u Švedskoj, kako su pisali mediji, pokušala je samoubistvo. Ona je, navodno, uzela prekomjernu dozu sedativa, a brzom reakcijom Anabeline sestre Romanele prevezena je u bolnicu gdje joj je ukazana ljekarska pomoć i spašen život.   

Nije poznato zbog čega se pjevačicina majka odlučila na ovakav korak, a Anabela u ispovjesti za magazin "Stori" pokušala da da odgovor na to pitanje.   

- Ona je izuzetno jaka žena, ali sve kroz šta je prošla u životu ostavilo je traga na njenoj duši. Okidač je u ovom slučaju bilo ono što nosi u sebi, a nikad se ne zna kada ta negativna osećanja mogu da kulminiraju, izjavila je pevačica svojevremeno i dodala:

Ovo što se mojoj mami desilo, probudilo me je iz dubokog zimskog sna. Počela sam da na neke stvari, ljude koji me okružuju, ali i na medijske napise gledam drugim očima. Ne zanimaju me banalnosti kojima se pojedinci bave- rekla je tada Atijasova.

NA VRH