BURAN ŽIVOT

Anabela Atijas o teškim momentima i odlukama poslije "Zadruge": "Rijaliti me doveo do dna"

Pjevačica je morala da sačuva mentalno zdravlje

Anabela Atijas. Facebook

E. Ag.

17.3.2024

Anabela Atijas iza sebe ima buran život koji je nerijetko bio medijski propraćen. Ipak, pjevačica priznaje da nije najbolje kada život date "na tacni", kao i to da je uspjela da postigne "zlatnu sredinu" kada je riječ o prisustvu u medijima.

- Valjda svako ima pravo na svoje parče neba. Nikada se nešto nisam bavila time šta rade drugi. Fokusirana sam na sebe i na sebi drage ljude. Volim da su svi ispunjeni. Ima posla. Uvijek sam se vodila time da je zlatna sredina za mene najbolja moguća stvar koja mi se može desiti. Jer, shvatila sam da sve nosi svoje nešto i što si više u medijima, gubiš nešto svoje - rekla je Anabela za „Grand“.

Pjevačica je odlučila da smanji pojavljivanje u medijima, što je išlo u korist njenom privatnom planu.

- Kada sam naučila medijima da kažem "ne", sve se promijenilo. Jer ranije je to bilo katastrofa. Nisam znala da kažem nijednom novinaru da ne mogu da dajem intervju ili da neću ili ne mogu da dođem u emisiju. Nisam za sve emisije. Onda sam shvatila da je to baš neko prokletstvo - objasnila je pjevačica.

Anabela je prije nekoliko godina učestvovala u rijalitiju s kćerkom Lunom i bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, te je publika svakodnevno imala priliku da gleda njihove burne svađe.

- Desilo se to što se desilo, taj rijaliti je mene doveo na samo dno. Ali, kako kažu ljudi, moramo ponekad da budemo u najvećoj tami da bismo ugledali svjetlost. E to se meni desilo. Bila sam na samom dnu kad se pojavila ta neka svjetlost i kada sam počela da učim šta meni ne prija i šta ja moram da preduzmem da bih bila dobro - naglasila je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.