BURAN ŽIVOT

Glumica Šarliz Teron je sa 16 godina ostala bez oca, ali je danas snažna žena

Arhiv

dnevnik.hr

7.8.2018

Holivudska glumica Šarliz Teron (Charlize Theron) danas slavi 43. rođendan, a njen privatni život bio je poprilično buran.

Južnoafrička je to glumica koju mnogi opravdano smatraju i jednom od najljepših žena na svijetu. Na sceni je prisutna od davne 1995. godine, a imala je i vrlo zanimljiv te poprilično buran privatni život.

Sve je počelo još davne 1991. godine kada je njena majka u samoobrani ubila njenog oca alkoholičara i zlostavljača. Te noći Čarls (Charles) je prijetio njoj i njenoj majci te je fizički nasrnuo na njih, a ona ga je tada upucala. Sud je presudio kako se radilo o samoobrani, pa njena majka nije morala odsluživati kaznu. 

- Majka je morala ubiti mog oca jer bi inače on ubio mene - često je isticala.

Šarliz od početaka ostavlja dojam "ledene kraljice", no to je većim dijelom jer smatra kako privatni životi slavnih osoba ne bi trebali biti toliko važni koliko njihova filmska postignuća, pa često djeluje tako. Također, vrlo je aktivna u mijenjanju holivudskih standarda u prilog ženama, a često je i sama priznala kako voli rušiti pravila o tome kako bi se žene trebale ponašati.

Tako u nekim njenim biografijama stoji da je prava "žderačica muškaraca" te da voli piti i psovati, a mnogi tvrde kako je i zbog toga, među ostalim, postala vrlo popularna među muškim dijelom publike, jer se radi o "djevojci iz susjedstva" koja je pri tome nevjerovatno lijepa te se može pohvaliti prekrasnim tijelom. 

S vremenom je Šarliz postala "it" djevojka i vamp-žena, a njena brutalna iskrenost ono je zbog čega smo je zavoljeli još više.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.