NEOČEKIVANO

Šta se dogodilo s Melanijom Tramp?

Melania Tramp

Tportal.hr

14.8.2018

Prva dama Amerike poznata je po svom besprijekornom modnom ukusu, ali i tome da na odjeći definitivno ne štedi, pa je bez pardona nosila bogato ukrašeni kaputić italijanskog modnog dvojca "Dolce&Gabbana" vrijednog više od 50.000 dolara kojim je rasrdila javnost, a najjeftiniji komadi u kojima se pojavila otkako je preselila u Bijelu kuću bile su tenisice, kultne "starke" i bijeli "Adidasov" Stan Smith model.

Također su rijetki bili trenuci u kojima je lijepa Slovenka reciklirala svoja prethodna izdanja, kako to inače često rade dame iz kraljevskih porodica poput Kejt Midlton (Kate Middleton) i španske kraljice Leticije.

Melanija Tramp (Trump) nije se do sada zamarala komentarima da previše troši na odjeću, već je iz prigode u prigodu pokazivala nove dizajnerske outfite, najčešće s potpisom najpoznatijim evropskih modnih kuća, među kojima su dominirali "Dior" i već spomenuti dvojac "Dolce&Gabbana".

Osim toga, kada bira i kupuje odjeću za Melaniju, Herve Pijer (Hervé Pierre), bivši kreativni direktor "Caroline Herrere" i Melanijin stilista, uvijek se trudi da, obilazeći police "Begdorf Goodmana", "Saks Fifth Avenuea", "Michael Korsa" ili "Diora", niko ne dozna za koga bira, ali i da se u tim kreacijama nije pojavio niko slavan.


- Ono što je najuzbudljivije u svemu je to što ne smijem reći za koga kupujem. Uvijek pitam: "Je li ovo već neko nosio na crvenom tepihu? Je li to već neko kupio? Moj cilj je da nikada ne budem ona s liste ko to nosi bolje.

Stoga je pravo iznenađenje kad se Melanija Tramp pojavi u nečem već viđenom, a to se dogodilo svega nekoliko puta.

Međutim, prošle se sedmice atraktivna Slovenka na večeri poslovnih čelnika u Bedminsteru pojavila u svijetloružičastom modelu koktel haljine dizajnerice Monik Luilier (Monique Lhuillier). Istu je haljinu nosila i godinu ranije i to tokom suprugove predsjedničke kampanje održane u američkoj saveznoj državi Ohajo.

Samo nekoliko dana kasnije Melanija se pojavila u još jednom recikliranom izdanju, ovoga puta na večeri s CEO-om Applea Timom Kukom (Cook). Za tu je prigodu iz svog ormara izvukla upečatljivu crno-bijelu haljinu na prugice asimetričnog kroja koju potpisuje dizajner Adam Lipes (Lippes), u kojoj se pojavila krajem martu ove godine, kad je posjetila djecu u bolnici u Palm Beachu na Floridi.

Taj stajling očito joj se dopao pa ga je odlučila ponoviti i ovoga puta pa je na večeri s Kukom uz Lipesovu haljinu nosila isti crni remen i iste crne stiletto štikle kao i prije nekoliko mjeseci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.