PRESLATKO

Eva Longorija na posao dovela asistenta kojem nećete moći odoljeti

Ne može mu odolijeti

Story.hr

21.8.2018

Santijago Enrik Baston (Santiago Enrique Baston) je na svijet stigao 19. juna, a svega nekoliko mjeseci nakon porođaja glumica se već vratila na posao. Na set serije "Grand Hotel Eva" je stigla u pratnji svog sinčića, dok ona izvršava posao izvršne producentice.

- Prvi dan na poslu i pogledajte ko je moj asistent! Ima sto i sve - napisala je Eva u opisu fotografije, koju je podijelila s obožavaocima na društvenim mrežama. Maleni Santijago pokazao je kako se neodoljivo smije svojoj mami dok sjedi u sjedalici i uživa u svakom trenutku.

Nedavno je glumica za strane medije progovorila o povratku na posao nakon što je dva mjeseca bila dan i noć sa svojim sinom. Izjavila je kako je taj period bio 'najboljih sedam mjeseci njenog života', ali da je cijela stvar u balansu.
 

Prisjetimo se, lijepa 'kućanica' u trudnoći nije imala većih problema. Iako je Evi ovo prvo biološko dijete, u više navrata je izjavila kako suprugovu 21-godišnju kćerku Nataliju i 13-godišnje blizance Marijanu i Hozea doživljava kao vlastitu djecu. Hoze i Eva i pred oltar su stali 2016. godine, a na današnji dan slave najljepši plod svoje ljubavi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.