DRUŠTVENE MREŽE

Zbog fotografije na Instagramu, Skarlet London dobila prijetnje smrću

Modna blogerica

Instagram

Index.hr

3.9.2018

Skarlet London (Scarlett), modna blogerica koju na Instagramu prate 24 hiljade ljudi, kaže da je primila mnogo prijetnji smrću zbog fotografije koju je objavila. 

Skarlet je zbog fotografije na kojoj sjedi na krevetu dobila ogroman broj ružnih komentara, a neki od hejtera su joj poručili da se ubije.

Skarlet na slici reklamira vodu za ispiranje usta, a pozira sa šoljicom u krevetu na kojem su jagode i palačinke, a pored kreveta nekoliko balona.

- Najbolji dani počinju osmijehom i pozitivnim mislima. I palačinkama. I jagodama. I obiljem čaja - napisala je Skarlet, a onda je uslijedio napad.



Instagram

Hejteri su bijesni jer na krevetu nisu palačinke nego tortilje, šoljica koju drži je potpuno prazna, a na krevetu je pokrivač s njenim likom.

- Tako si lažna, muka mi je, prestani promovirati lažni život, imaš loš zadah, zato si sama - samo su neki od komentara ispod fotografije.

Glumica Amanda Ebinton (Amanda Abbington) uključila se u hajku.

- Nikad se nisam ovakva probudila, pogotovo ovakve kose. Šta je s ovim helijem u pozadini? Ko još drži vodu za ispiranje usta pored kreveta - napisala je glumica na Twitteru. 

Twitter

Skarlet se žalila novinarima kako je mnogi smatraju opasnom za mlade djevojke i kako ružne komentare i prijetnje više ne može trpjeti. Smatra da ne daje lažnu sliku života i žao joj je što nije ostvarila svoj primarni cilj.

- Imam bolest probave, htjela sam pokazati curama da se može živjeti normalno i u tom stanju - kaže London i dodaje da su je i u djetinjstvu vršnjaci maltretirali.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.