NEVJEROVATNO

Burna životna priča: Zbog nesreće ostala bez kose i oštetila kožu, a danas je jedna od najljepših supruga nogometaša

U svijetu ljepote je od 18. godine, kada je pobjedila na natjecanju za Miss Fashion TV

Jovana Đorđević

100posto.hr

15.9.2018

Supruga nogometaša Filipa Đorđevića na glasu je kao jedna od najljepših žena nogometaša s ovih prostora. Ona nije tipična WAG-sica. Da, obožava Instagram, i da - ima sjajnog modnog ukusa, ali više od cajki draže su joj, primjerice, rock balade, a svoju djecu stavlja iznad ludih provoda. Oštra je Jovana i na jeziku pa se bez problema posvađa i na društvenoj mreži s onima koji joj stanu na žulj. Kada joj je nedavno jedan pratitelj napisao da dok ona stavlja srca njen suprug spava s drugima, Đorđević mu je brzo odgovorila: 'Ako nakon mene ima snage za druge, prva ću mu aplaudirati!'.


Privukla je temperamentna Novosađanka pozornost i kada je priznala da je stavila silikone u usne te se zbog toga gorko pokajala. Uputila je mladim djevojkama apel da nikako ne narušavaju svoju prirodnu ljepotu, a svoje silikone izvadila. Bilo kako bilo - ona svoju ljepotu svakako nije trebala dirati jer izgleda izvanredno.


Ova 27-godišnja ljepotica u svijetu ljepote je od 18. godine, kada je pobjedila na natjecanju za Miss Fashion TV. Ubrzo ju je manekenstvo odvelo na putovanja širom svijeta.


Zbog tog posla njen otac nikako nije bio sretan. Smatrao je da bi se kao gimnazijalka, a potom i studentica Prava, trebala posvetiti obrazovanju. Na meti medija našla se više puta, a najveći skandal pratio ju je 2010. godine, kada su srpski mediji pisali da je atraktivna djevojka pokušala samoubistvo zbog ljubavne svađe s tadašnjim momkom. Ona je sve demantirala, rekavši da se radilo o nezgodi. Nezgoda joj se dogodila i 2012. goidne, kada je upala u izvor termalne vode. Pod temperaturom od 90 stupnjeva nije bila dugo, prijatelj ju je brzo izvukao, ali Jovani je tada bilo oštećeno 50 posto kože, a navodno joj je otpala i kosa. Skoro mjesec dana ležala je u bolnici i potom se uspješno oporavila.


Prije četiri godine upoznala je Filipa Đorđevića, a veza je vrlo brzo prerasla u zaruke te zatim svadbu. Vjenčali su se i u 2015. godini postali roditelji djevojčice. Stigao im je početkom prošle godine i dječak, a na svoju malu porodicu Jovana je iznimno ponosna. Sa suprugom i njihovo dvoje djece živi u Italiji. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.