VELIKA BRITANIJA

Manekenka od 140 kilograma gola na Instagramu

Javnost je najviše šokirala fotografija na kojoj se slikala u kadi s djetetom koja ju je "koštala" velikog broja pratitelja

Instagram

24sata.hr

21.9.2018

Britanska plus size manekenka Tes Holidej (Tess Holliday) je postala jako popularna nakon što je krasila naslovnicu oktobarskog izdanja časopisa "Cosmopolitan". Iako je zamisao urednika tog časopisa bila da Tes promovira "ljepotu u svim veličinama", nisu svi oduševljeni njihovim veličanjem pretilosti.

Zbog toga se Tes odlučila "obračunati" s hejterima i na svom profilu na Instagramu objaviti "smjele" fotografije, od onih u donjem vešu do onih na kojima ne nosi baš ništa na sebi.

- Mi bismo trebali ovo shvatiti kao velik korak naprijed prema prihvaćanju svakog tijela. Kakva gomila gluposti. Ova naslovnica je opasna, jednako kao i one koje promoviraju najmanju veličinu 0. U vrijeme kad se Velika Britanija bori s nikad većim problemom pretilosti, ovo je naslovnica Cosmopolitana - napisao je voditelj Pirs Morgan (Piers Morgan) na svom Instagramu, a mnogi su se složili s njim.

Da bi svoje fanove uvjerila u svoje samopouzdanje, Tes stalno objavljuje nove provokativne fotografije.            - Hejteri, možete me poljubiti u stražnjicu - rekla je Tes koja tvrdi da ima 140 kilograma. Javnost je najviše šokirala fotografija na kojoj se slikala gola u kadi s djetetom.

- Kad imaš sastanke i snimanja cijeli dan i odlučiš se za opuštajuću kupku prije nego što počne haos. Ali onda tvoje dijete vidi kako se pokušavaš ušunjati u kupaonicu i vrišti dok ga ne pustiš u kadu - napisala je uz crno-bijelu fotografiju koja ju je "koštala" velikog broja pratitelja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

When you have meetings & filming at your house all day, & decide to take a nice, relaxing bath before the chaos starts... but then your toddler sees you trying to sneak into the bathroom & screams until you let him take a bath with you. Normally it wouldn’t be an issue, but I have a tattoo on my leg that can’t get wet- but hey, I might be fat, but I’m flexible AF. 😈😛(Also he screamed for 5 mins after this was taken because I wouldn’t let him play with the razor you see him grabbing 🤷🏻‍♀️) This photo isn’t “flattering”, but I don’t care. I’m proud of my body, & what it’s capable of & how funny & ridiculous my life/motherhood is. ✌🏻 #thisismotherhood #effyourbeautystandards

Objavu dijeli T E S S (@tessholliday)

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.