EMOTIVNO

Seka Aleksić objavom na Instagramu raznježila fanove: Bogu hvala na nagradi koju nam je poslao

Seka se porodila prirodnim putem u jednoj privatnoj klinici u Beogradu

Seka Aleksić u društvu supruga Veljka. Instagram

Story

24.9.2018

Sin Seke Aleksić Jakov napunio je dvije godine, a pjevačica je dirljivim riječima čestitala rođendan.

– Bogu hvala na nagradi koju nam je poslao… Serafime naš najdraži – napisala je Seka i rasplakala fanove, koji su malom Jakovu čestitali rođendan i poželjeli mu zdravlja i sreće u životu.

Podsjetimo, Seka se porodila prirodnim putem u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a Jakov je bio težak 3.120 kg i dugačak 48 centimetara, a dobio je ocjenu 10!


Pjevačica i njen suprug su pet godina prije toga pokušavali da se ostvare kao roditelji, a kada je saznala da je u drugom stanju, Seka je bila ushićena i zahvalna Bogu na blagoslovu. 

– Ovo jeste blagoslov, samim tim zato što je Bog rekao evo ovog momenta da ću ja biti trudna. Što se mene i mog supruga tiče, mi smo to željeli još prije pet godina, ali prosto, shvatila sam kroz taj neki duhovni život, da su ovozemaljske stvari trenutne i da s njima čovjek ne može toliko da se zadovolji. S druge strane, treba nekako gledati da čovjek duhovno smireno živi, odatle potječe ljubav, odatle potječe radost. Kada biste možda i bili ljubomorni na nekoga, onda shvatite da je potpuno nebulozno i da nema potrebe za tim, jer ako neko nešto drugo ima, a vi to nemate, možda on nema nešto što vi imate. Ja sam to nekako lijepo ukomponovala sve i zaista smatram da je ovo dar Božiji i jesmo čekali pet godina. Mislim, nismo mi čekali, mi smo željeli svih tih pet godina da se to desi i ja nikada nisam izgubila nadu i znala sam prosto da Bog ne da, kao i da postoji razlog za to. Možda me je, eto, svih ovih godina Bog čuvao od nečega veoma lošeg čemu bi me možda ta trudnoća u prethodnih pet godina izložila – rekla je tada Seka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.