VIŠE NE KOMUNICIRAJU

Dara Bubamara o svađi sa Sekom Aleksić: "Pravila se da mi je drugarica, a ja u tom momentu u bolnici"

Svakog stigne kazna Božija ko je pokvaren

Dara Bubamara i Seka Aleksić. Antonio Ahel / ATAImages / PIXSELL - Marija Mladjen / ATAImages / PIXSELL

Telegraf.rs

13.4.2024

Pjevačica Dara Bubamara gostovala je u "Petkastu" gdje je otvoreno govorila o svom životu i prijateljstvima na estradi, pa otkrila zašto se posvađala sa Sekom Aleksić, piše Telegraf.rs.

- Sreća je što sam ja u Novom Sadu i živim u drugom svijetu. Nema me po Beogradu po lokalima. Jeste povrijedila me je jedna, znamo koja je. Povrijedila me je za koncert, pravila se da mi je drugarica, ja sam išla obilazila joj dijete ona napravi sedam dana koncert pred moj, a pritom ja u tom momentu sam u bolnici. Seka Aleksić je u pitanju. Mi sjedimo zajedno u Ami G šou emisiji, ja najavljujem koncert svoj u novembru i prošlo je malo od toga ona uzme i zakaže sedam dana prije mene. 

Ja je nazovem i pitam "čovječe o čemu se radi". I ona mi kaže ne znam ja to menadžeri ovo ono. Ja joj kažem znali ste u novembru, pravite sedam dana poslije, mjesec dana poslije. Ja mislim da je to neka ljubomora, imali su neke sponzore, a sumnjam da su joj neki platili da me sabotiraju a Darinka sama. A Darinka pošto je raketa bez navođenja angažujem najjače ljude za ozvučenje i binu. Mislim da do tada ni jedna pjevačica nije imala takav koncert. Bez ikakvih sponzora, sama. Haos sam napravila. Ja sam tu bila pobjednik, a njen koncert je bio znanje imanje, vašar sa tri sijalice i neko pjevanje. Užas. Svakog stigne kazna Božija ko je pokvaren. Mene su neki tjerali čak i da odustanem. Zamisli ti to. Tu je bilo sabotiranja takvih, pa ne daj ovo ne daj ono. Mislim se šta ne daš sada ćeš da vidiš šta je koncert. Brat i ja smo se borili kao lavovi. Na estradi ne možeš da imaš drugaricu sa kojom možeš da se družiš svaki dan jer se bavite istim poslom. Ne ide to - rekla je Dara Bubamara.

Naglasila je da se nakon toga više nije nikada čula s njom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.