DUBOKOUMNO

Danijela Martinović fanovima dala savjet kako da budu sretni u ljubavi i nađu ''onog pravog''

Da se Danijeli može vjerovati kada je riječ o ljubavi dokazuje i činjenica da je već 12 godina u sretnoj vezi s pjevačem Petrom Grašom

Danijela Martinović

Story

24.9.2018

Danijela Martinović u posljednje vrijeme posvetila se duhovnosti i održavanju unutrašnjeg mira, a time je došla do mnogih važnih i vrijednih spoznaja. 

Kako je ljubav uglavnom najveći uzrok sreće ili ponekad nezadovoljstva u ljudskim životima, muzičarka je odlučila s fanovima podijeliti dubokoumnu misao i savjet kako biti sretan u ljubavi te kako naći ''onog pravog''.



- Ako tražiš partnera za tango svog života, ne idi u svinjac. Sa svinjom možeš samo roktati - piše na Instagramu 47-godišnjakinja. 

Ovaj citat također je dio knjige "Šalabahter života", Danijelinog autorskog djela nastalog u tri mjeseca, a pjevačica je zapisivala misli kad god bi osjetila nalet nečega neobjašnjivog i čarobnog, u dva po noći, na salvete, na stolnjake, gdje god bi se zatekla.


Da se Danijeli može vjerovati kada je riječ o ljubavi, dokazuje i činjenica da je već 12 godina u sretnoj vezi s pjevačem Petrom Grašom, a par nikada nije bio poznat po ikakvim privatnim skandalima. 

Ipak, u posljednje vrijeme počelo se šuškati o problemima skladnog dvojca, što je dalo naznaku da bi mogli prekinuti, ali par je suptilno opovrgnuo bilo kakve glasine o prekidu kada je nedavno uhvaćen kako uživa u romantičnoj večeri na dubrovačkom Stradunu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.