MILJENIK ŽENA

Najzgodniji zatvorenik varao je bivšu s razmaženom bogatašicom, sada se smirio uz nju i sina

Posljednjih dana malena porodica uživa na odmoru u Monaku

Arhiv

Dnevnik.hr

28.9.2018

Za Džeremija Meksa (Jeremy Meeks) svijet je saznao kada je 2014. godine završio u zatvoru, dok je Klo Grin (Chloe Green) bogata nasljednica.

Ovaj je par od samog početka bio kontroverzan.

Džeremi Meks osvojio je svijet 2014. godine, kada je uhapšen zbog posjedovanja oružja, a njegova je zatvorska fotografija u trenu obišla svijet te zaludjela žene širom svijeta. Džeremi je osuđen na 27 mjeseci zatvora, no ni nakon tolikih mjeseci provedenih iza rešetaka, svijet ga nije zaboravio.

U to vrijeme "najseksi zatvorenik na svijetu" bio je u braku sa suprugom Melisom (Melissa), koja je ostala uz njega sve vrijeme, no nakon što je izašao iz zatvora i dobio unosne modne ponude, Džeremi (Jeremy) kao da je sve to zaboravio. Ubrzo se saznalo da vara suprugu s kćerkom milijardera i biznismena Sir Filipa Grina ( Philip Green), Klo, s kojom je prije nekoliko mjeseci dobio sina.

- Tek početak. Cijenimo svu ljubav i podršku i mržnju - napisala je razmažena nasljednica nakon što je podijelila njihovu prvu zajedničku fotografiju na Instagramu koja je potvrdila šuškanja, a par se navodno upoznao u Monaku tokom jedne gala večere u maju 2017. godine.

Par je u junu ove godine dobio sina Džejdena (Jayden), a posljednjih dana malena porodica uživa na odmoru u Monaku, gdje je i započela njihova ljubavna priča.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.