NEVJEROVATNO

Milica Pavlović dogovorila doček Nove godine za sumu od 35 hiljada eura

Osigurala se i za najluđu noć će pjevati u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela

Arhiv

Story

29.9.2018

Milica Pavlović misli na sve, tako da je već ugovorila gdje će pjevati za doček.

Ona je jedna od pjevačica čiji su nastupi veoma plaćeni, a sada se osigurala i za najluđu noć će pjevati u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela za sumu od 35.000 eura.

– Otkad se pojavila na muzičkom nebu, Milica je bila veoma angažirana. Međutim, kada je objavila drugi album, svi su se otimali za nju, pa je tako bilo i za predstojeći doček. Menadžeri su kontaktirali s njom još početkom septembra, a Milica se nije premišljala kada su joj ponudili 35.000 eura. To je stvarno ozbiljna svota za jednu noć, a Milica je pravi profesionalac i uradit će sve kako bi novogodišnja noć gostima hotela ostala u prelijepom sjećanju – kaže izvor blizak Pavlović i dodaje:

- Milici je bila čast što su baš nju izabrali da pjeva za doček, jer se u tom hotelu okuplja krema našeg društva, ali dolazi i dosta stranih gostiju, te joj je ovo odlična prilika da ugovori nastupe i za sljedeću godinu. Mica se za svaki nastup sprema veoma dugo i misli na svaki detalj, pa je već počela s pripremama. Sprema repertoar i počela je da traži idealnu haljinu. Svaka numera će biti pažljivo odabrana, a pošto je ona pravi šoumen, nije isključeno da će se presvući nekoliko puta u toku večeri – otkriva izvor.

Ovim povodom oglasila se i pjevačica, koja nije željela pričati o sumi koju će dobiti.

- Svjesna sam odgovornosti i dat ću sve od sebe da moj nastup bude spektakularan i da svi koji se odluče da zajedno sa mnom dočekaju 2019. godinu te noći budu puni pozitivne energije, snage i snova. U posljednje vrijeme sam malo preopterećena, jer punom parom radim na novim pjesmama, ali nema sumnje da će decembar za mene biti zaista uspješan i polako postajem nestrpljiva da publici prezentiram sve ono na čemu već dugo radim sa svojim timom saradnika – rekla je uz osmijeh Milica Pavlović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.