NEVJEROVATNO Misli na sve

Milica Pavlović dogovorila doček Nove godine za sumu od 35 hiljada eura

Osigurala se i za najluđu noć će pjevati u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela

Story
29.09.2018 15:19

Foto: Arhiv

Milica Pavlović misli na sve, tako da je već ugovorila gdje će pjevati za doček.

Ona je jedna od pjevačica čiji su nastupi veoma plaćeni, a sada se osigurala i za najluđu noć će pjevati u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela za sumu od 35.000 eura.

– Otkad se pojavila na muzičkom nebu, Milica je bila veoma angažirana. Međutim, kada je objavila drugi album, svi su se otimali za nju, pa je tako bilo i za predstojeći doček. Menadžeri su kontaktirali s njom još početkom septembra, a Milica se nije premišljala kada su joj ponudili 35.000 eura. To je stvarno ozbiljna svota za jednu noć, a Milica je pravi profesionalac i uradit će sve kako bi novogodišnja noć gostima hotela ostala u prelijepom sjećanju – kaže izvor blizak Pavlović i dodaje:

- Milici je bila čast što su baš nju izabrali da pjeva za doček, jer se u tom hotelu okuplja krema našeg društva, ali dolazi i dosta stranih gostiju, te joj je ovo odlična prilika da ugovori nastupe i za sljedeću godinu. Mica se za svaki nastup sprema veoma dugo i misli na svaki detalj, pa je već počela s pripremama. Sprema repertoar i počela je da traži idealnu haljinu. Svaka numera će biti pažljivo odabrana, a pošto je ona pravi šoumen, nije isključeno da će se presvući nekoliko puta u toku večeri – otkriva izvor.

Ovim povodom oglasila se i pjevačica, koja nije željela pričati o sumi koju će dobiti.

- Svjesna sam odgovornosti i dat ću sve od sebe da moj nastup bude spektakularan i da svi koji se odluče da zajedno sa mnom dočekaju 2019. godinu te noći budu puni pozitivne energije, snage i snova. U posljednje vrijeme sam malo preopterećena, jer punom parom radim na novim pjesmama, ali nema sumnje da će decembar za mene biti zaista uspješan i polako postajem nestrpljiva da publici prezentiram sve ono na čemu već dugo radim sa svojim timom saradnika – rekla je uz osmijeh Milica Pavlović.

NA VRH