PRISJETIMO SE

Severina je nakon prvog porno skandala dala intervju o kojem se i danas priča

Javnost je danima čekala prvu Severininu izjavu, a intervju je dobio Joško Lokas

Severina. Arhiv

Index.hr

2.10.2018

Kada je 2004. godine na internet dospjela snimka seksa na kojoj su svi prepoznali Severinu Vučković i Milana Lučića nastao je opći haos. Film se pržio na CD-ove, o Severini se pričalo na nacionalnoj televiziji, a pjevačica se, kako je kasnije i sama priznala, potpuno slomila.

Javnost je danima čekala prvu Severininu izjavu, a intervju je dobio Joško Lokas koji je u to doba na HRT-u vodio emisiju "Večer s Joškom Lokasom". Severinin intervju gledalo je pola zemlje, a nedavno se snimka intervjua našla i na YouTubeu. Na početku razgovora Severina je Lokasu rekla: "Nasmij se, niko nije umro".

U intervjuu je Severina priznala da joj je video kazeta sa snimkom seksa ukradena i da joj je prva pomisao bila da želi da joj je vrate nazad. Pjevačica je Lokasu rekla da je mislila da je uništila kazetu i da je shvatila da kazete više nema tek kada je film dospio na internet.

Severina je Lokasu rekla da je niko nije ucjenjivao prije objavljivanja snimke, te da je snimka nastala dvije godine prije nego je ukradena. Priznala je tada da se čula sa svojim bivšim partnerom Milanom Lučićem jer su, kako je rekla, morali biti kooperativni.

Nekoliko dana prije nego je video dospio na internet, Severina je objavila da su se ona i njen tadašnji momak Srećko Vargek zaručili. Lokasu je kazala da skandal neće narušiti njen odnos s Vargekom, ali je par nekoliko mjeseci kasnije prekinuo zaruke.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.