SLAVLJE Torta koju je dobio od svoje lijepe supruge Alme oduševila je sve na društvenim mrežama

Buba Corelli emotivnom porukom čestitao rođendan Jali Bratu, a supruga Alma priredila nezaboravno slavlje

Prije nego što su postali najpopularniji dvojac na Balkanu, prošli su trnovit put

Avaz.ba

Foto: Instagram


Prije nego što su postali najpopularniji dvojac na Balkanu, Buba Corelli i Jala Brat prošli su trnovit put, a do sada su u nekoliko navrata to i javno istakli. 

Jasmin Fazlić i Amar Hodžić, kakva su im prava imena, jedan drugom od prvog dana su nesebična podrška, a koliko se vole i poštuju, dokazuje i to što jedan drugog smatraju jedinim iskrenim prijateljem i bratom, u moru ljudi koje poznaju.

Buba je to pokazao i ovaj put, u čestitki povodom Jalinog rođendana, uz koju je objavio i njihovu fotografiju - prvu zajedničku na kojoj se smiju.

- Na ovoj slici smo se prvi put nasmijali, ti i ja, skupa (sa starim zubima). Od dana kada smo se upoznali, pa do sada sve se promijenilo osim onog najbitnijeg, a to je da si brat moj i, iskreno, ja ne bih bio tu gdje jesam danas da nije bilo tebe - počeo je Buba. 

''Svi su danas uz nas dok slavimo pobjede, a kada smo brojali poraze, nekako smo uvijek bili tu samo ti i ja - vidim tebe kad se gledam u ogledalu... Kažu da se pravi prijatelji u nevolji poznaju, ako je tako, onda si ti jedini pravi prijatelj kojeg imam, jer kad su mi maltene svi okrenuli leđa, ti si i dalje bio tu za mene. Hvala ti što nisi digao ruke od mene... Dužnik sam ti za cijeli život, a ti znaš zašto'', nastavio je Buba.

- Svi misle da nas poznaju, a samo mi znamo koliko nam je trebalo truda i rada da dospijemo do ovog gdje smo sada, kao i to gdje ćemo tek biti! Volim te najviše na svijetu sa svim tvojim vrlinama i manama i, molim te, ostani zauvijek to što jesi... "Nekad bitka je preča nego cijeli rat, nekad armija nije što je jedan brat'' - završio je reper.

Međutim, torta koju je dobio od svoje lijepe supruge Alme oduševila je sve na društvenim mrežama.

Naime, on se pohvalio crno-zlatnom tortom, sa zlatnom krunom na vrhu, a na dnu je ispisano "Ljubavi, sretan rođendan".

Uslijedile su brojne čestitke za Jalin rođendan, a u ponoć, uz tortu i poklone, njegovi najbliži priredili su mu i vatromet za pamćenje.

NA VRH

Podijeli članak na