SLAVLJE

Buba Corelli emotivnom porukom čestitao rođendan Jali Bratu, a supruga Alma priredila nezaboravno slavlje

Prije nego što su postali najpopularniji dvojac na Balkanu, prošli su trnovit put

Instagram

Avaz.ba

16.10.2018

Prije nego što su postali najpopularniji dvojac na Balkanu, Buba Corelli i Jala Brat prošli su trnovit put, a do sada su u nekoliko navrata to i javno istakli. 

Jasmin Fazlić i Amar Hodžić, kakva su im prava imena, jedan drugom od prvog dana su nesebična podrška, a koliko se vole i poštuju, dokazuje i to što jedan drugog smatraju jedinim iskrenim prijateljem i bratom, u moru ljudi koje poznaju.


Buba je to pokazao i ovaj put, u čestitki povodom Jalinog rođendana, uz koju je objavio i njihovu fotografiju - prvu zajedničku na kojoj se smiju.

- Na ovoj slici smo se prvi put nasmijali, ti i ja, skupa (sa starim zubima). Od dana kada smo se upoznali, pa do sada sve se promijenilo osim onog najbitnijeg, a to je da si brat moj i, iskreno, ja ne bih bio tu gdje jesam danas da nije bilo tebe - počeo je Buba. 

''Svi su danas uz nas dok slavimo pobjede, a kada smo brojali poraze, nekako smo uvijek bili tu samo ti i ja - vidim tebe kad se gledam u ogledalu... Kažu da se pravi prijatelji u nevolji poznaju, ako je tako, onda si ti jedini pravi prijatelj kojeg imam, jer kad su mi maltene svi okrenuli leđa, ti si i dalje bio tu za mene. Hvala ti što nisi digao ruke od mene... Dužnik sam ti za cijeli život, a ti znaš zašto'', nastavio je Buba.

- Svi misle da nas poznaju, a samo mi znamo koliko nam je trebalo truda i rada da dospijemo do ovog gdje smo sada, kao i to gdje ćemo tek biti! Volim te najviše na svijetu sa svim tvojim vrlinama i manama i, molim te, ostani zauvijek to što jesi... "Nekad bitka je preča nego cijeli rat, nekad armija nije što je jedan brat'' - završio je reper.

Međutim, torta koju je dobio od svoje lijepe supruge Alme oduševila je sve na društvenim mrežama.

Naime, on se pohvalio crno-zlatnom tortom, sa zlatnom krunom na vrhu, a na dnu je ispisano "Ljubavi, sretan rođendan".

Uslijedile su brojne čestitke za Jalin rođendan, a u ponoć, uz tortu i poklone, njegovi najbliži priredili su mu i vatromet za pamćenje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.