PRINOVE

Nakon objave o trudnoći, sestra Megan Markl povukla očajnički potez

Samanta je ovog mjeseca bila u Londonu

Screenshot: YouTube

Avaz.ba

16.10.2018

Vijest o trudnoći Megan Markl (Meghan Markle) je top tema brojnih svjetskih medija. Kensingtonska palača jučer je objavila da će princ Hari (Harry) i Megan na proljeće postati roditelji, a saopćenje je stiglo kada su njih dvoje stigli na svoju prvu kraljevsku turneju u Australiju.

Meganina majka Dorija Ragland rekla je da je presretna i da se neizmjerno veseli svom prvom unuku, a oglasili su se i izvori bliski Meganinom ocu Tomasu (Thomas). On je jučer viđen u supermarketu, a izvor blizak Harijevom puncu kaže da je on presretan zbog Megan.

Tomas je radostan i očajnički želi biti dio života svog unuka. Zna koliko je Megan željela dijete. Ona je baš majčinski tip - kazao je izvor. 

Meganina polusestra Samanta (Samantha) povukla je novi očajnički potez te je navodno kupila i poslala čestitku sestri i šogoru. Navodno se nada da će dijete zasigurno povezati porodicu i da će nakon Meganinog poroda svi ponovo biti na okupu.

Samanta je ovog mjeseca bila u Londonu, ali je niko iz kraljevske porodice nije primio. Navodno je došla i u Kensingtonsku palaču, gdje žive Megan i Hari, ali ju je osiguranje ispratilo. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.