DIVNO

Seka Aleksić i Slađa Alegro dokazale da postoji prijateljstvo na estradi

Podijelile zajedničku fotografiju na društvenim mrežama

Slađa Alegro i Seka Aleksić. Facebook

Story

24.10.2018

Iako važi mišljenje da na estradi ne postoje prava prijateljstva, folk pjevačice Seka Aleksić i Slađa Alegro godinama unazad dokazuju suprotno. One su druženje započele prije mnogo godina i uprkos svemu uspjele su da svoje prijateljstvo sačuvaju i dodatno ga oplemene, što ih neizmjerno raduje.

Poznato je da je Slađa svojoj drugarici pružala maksimalnu podršku u njenoj borbi da se ostvari kao majka, kao i da ju je veoma obradovalo rođenje Sekinog sina Jakova, kojeg redovno posjećuje u Staroj Pazovi. Seka nije zaboravila na podršku svoje bliske prijateljice, pa je svojim savjetima i podrškom Slađi uljepšala period trudnoće i, potpuno očekivano, neizmjerno se obradovala onog trenutka kada je Slađina kćerka Mila došla na svijet.

Kad god je zbog poslovnih obaveza u prilici, Seka posjećuje Slađu u Obrenovcu, gdje živi sa suprugom Zoranom, a fotografiju svog posljednjeg susreta podijelile su s pratiocima na društvenim mrežama – pjevačice su u kućnoj atmosferi pozirale s preslatkom Milom, Slađinom kćerkicom, što je bilo i više nego dovoljno da ova fotografija raznježi desetine hiljada korisnika društvenih mreža i prikupi mnoštvo lajkova.

– Vanilija velika i mala – napisala je emotivna Seka uz fotku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.