NOVOSTI

Poslije teškog perioda: Dušica Jakovljević raskinula s momkom Jovicom

Voditeljica je trenutno fokusirana na svoju djecu i na posao

Dušica Jakovljević. Instagram

Espreso.rs

24.10.2018

Nakon svega što joj se desilo u proteklom periodu, Dušica Jakovljević se razišla od momka Jovice.

Posljednjih nekoliko mjeseci izuzetno su bili teški za voditeljicu Dušicu Jakovljević. Ona je prošla kroz traumatičan period kada su njen automobil digli uzrak na parkingu ispred njene zgrade, a upravo ta situacija dovela je do toga da se voditeljica povuče i da se rjeđe viđa sa svojim partnerom. Sve češća udaljenost dovela je do toga da Dušica raskine s momkom.

- Poslije eksplozije džipa na Dušici je bio veliki pritisak jer je morala da objašnjava stvari s kojima nije bila upoznata i to ju je dosta potreslo. Dugo je razmišljala i shvatila je da se putevi nje i njenog momka razilaze i da je najbolje da dalje nastave sami. Njih dvoje su se mirno rastali, nije bilo svađe - izjavio je za “Blic” izvor koji je navodno upućen u cijelu priču i dodaje:

''Dušica je fokusirana na svoju djecu i na posao. Veoma joj prija što joj je pažnja trenutno usmjerena na rijaliti “Zadruga” te nema vremena da razmišlja o drugim stvarima koje je opterećuju. Slobodno vrijeme provodi s djecom, vodi ih na vanškolske aktivnosti, u igraonice, časove stranih jezika... Želi da imaju bezbrižno djetinjstvo.

Dušica nije bila zainteresirana da dalje komentira ovu priču.

- Nemam komentar, ne pričam o privatnom životu - bila je kratka voditeljica.

Inače, voditeljica iza sebe ima jedan brak s producentom Aleksandrom Miljušem, s kojim ima kćerku Anđelu i sina Ognjena. Dušica nema problem da u javnosti priča o razvodu, pa je svojevremeno u jednoj emisiji ispričala koliko se promijenila poslije braka.

- Srećom, zbog te moje lude energije i okruženja i ljudi oko mene, ja se tog perioda ne sjećam kao da se nešto traumatično desilo, a jeste tako bilo. Ali sada kad pogledam, zahvaljujem cijelom svom okruženju i Bogu i meni što su me sklepali ovakvu moji roditelji da nisam prolazila kroz to kao da je tragično - rekla je tada Dušica.

Jakovljević je s bivšim suprugom Aleksandrom Miljušem ostala u dobrim odnosima te se svakodnevno čuju najviše zbog djece Anđele i Ognjena, jer ne žele da oni osjete odsustvo jednog roditelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.