ISPOVIJEST

Zoran Marjanović u telefonskom razgovoru otkrio do sada nepoznate detalje o Jeleninom ubistvu

On je naveo i da nije isključeno da njegova supruga nije ubijena na nasipu

Marjanović se sreo s ubicom svoje supruge oči u oči. Arhiv

Alo.rs

12.11.2018

Zoran Marjanović je prvi put nakon što je pušten iz pritvora pričao otvoreno o ubistvu supruge Jelene Marjanović, poznate srbijanske pjevačice. On je u razgovoru s Nenadom Šipkom, direktorom Centra za forenzička istraživanja, otkrio nevjerovatne detalje ubistva čiju istragu pomno prati cijeli region. 

Razgovor između Zorana Marjanovića i Nenada Šipke otkriva da muž ubijene pjevačice sumnja da se tog kobnog dana susreo s ubicom, kao i da je moguće da mjesto ubistva koje se do sada spominjalo kao jedina opcija nije tačno.

- Kriju se ljudi koji su tog dana bili na nasipu. Nigdje se ne spominju, a gledali smo se oči u oči! Mnogo toga ima što je tu zacementirano, i to debelo - rekao je Marjanović, aludirajući na to da neko pokušava sakriti dokaze o ovom slučaju.

Zoran je otkrio da je jedino što želi da se ovaj slučaj konačno riješi i da se pronađe ubica njegove supruge. On je naveo i da nije isključeno da njegova supruga nije ubijena na nasipu, kako se u optužnici tvrdi.

- Da, da, moguće je da Jelena udarce koji su doveli do njene smrti nije primila na tlu nasipa i u vodi kanala - rekao je Marjanović u snimcima u koje je "Alo!" imao uvid.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.