AFERE

Ketrin Zita-Džons: Dokrajčile su me optužbe da je Majkl seksualni napasnik

Majkl mi je rekao da tu nema ničega i da će vrijeme pokazati svoje

Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džons: Optužbe za zlostavljanje. Instagram

24sata.hr

27.11.2018

Moja djeca i ja doslovno smo uništeni nakon optužbi za seksualno uznemiravanje. Ne znam niti odakle je došla žena koja optužuje mog supruga. S njim sam imala ozbiljan razgovor. I djecu sam uključila u tu konverzaciju, rekla je Ketrin Zita-Džons (Catherine Zeta-Jones, 49).  

Lijepa glumica otkrila je kako je nakon optužbi pozvala supruga, kćerku Keris (Carys, 15) i sina Dilan (Dylan, 18) u porodičnu kuću te obavili ozbiljan razgovor o moralnim aspektima.  

- Majkl mi je rekao da tu nema ničega i da će vrijeme pokazati svoje. I pokazalo je. Nije bilo nikakvih dokaza koji bi mogli potvrditi tu priču - otkrila je.  

Podsjetimo, njenog supruga, glumca Majkla Daglasa (Michael Douglas, 74) optužila je bivša zaposlenica da ju je prije 32 godine seksualno uznemiravao. Ona tvrdi da je Daglas pred njom masturbirao te koristio neprimjerene, seksualne riječi dok je vodio privatne razgovore preko telefona. Optužila ga je i da ju je ''ocrnio'' u filmskoj industriji, zbog čega nikada nije uspjela ostvariti karijeru. 

Glumac je od advokata saznao da jedan američki časopis želi raditi priču o tome, pa im se sam javio i dao je intervju.

- Ne znam otkud ovo dolazi. Kaže da ju nikad nisam dodirnuo niti zlostavljao i onda tvrdi ovo. Govorim sada o tome jer su moja djeca prestravljena i misle kako će me se etiketirati kao seksualnog predatora - rekao je Daglas, koji tvrdi da su optužbe lažne i čista izmišljotina. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.