ZANIMLJIVO

Vijest o raspadu benda postala hit: Gitarista mi je spavao s djevojkom

Član "Heavy metal" benda iz Toronta potvrdio je da se grupa raspala usred šokantnog skandala koji uključuje njegovu djevojku s kojom je bio gotovo sedam godina i gitarista iz benda

Fotografija koju je objavio uz vijest: Navodno prikazuje instrument koji je razbio u naletu bijesa. Društvene mreže

Avaz.ba

28.11.2018

Član hevi metal benda iz Toronta potvrdio je da se grupa raspala usred šokantnog skandala koji uključuje njegovu djevojku s kojom je bio gotovo sedam godina i gitarista iz benda.

Piter Turik (Peter Turic) vijest je podijelio na stranici benda "Witchrot" u nedjelju popodne na Facebooku, a objava je postala viralna. Iako bend ima tek nešto više od 7 hiljada fanova, objavu je podijelilo više od 13 hiljada ljudi te je izazvala više od 6 hiljada komentara.

U postu je Piter objasnio kako mu je gitarista "spavao s djevojkom s kojom je bio skoro sedam godina", zbog čega će bend uzeti produženu pauzu. 

- Međutim, ja ću nastaviti s bendom u drugom prostoru i vremenu, a ispunjena mržnjom, muzika polako teče i bez sumnje postat će najrazornija i najviše mučiteljska muzika koju sam ikad stvorio - poručio je. 

Na kraju objave šokantno je ustvrdio kako je njihov bubnjar Sajmon Kou (Simon) preminuo, no nije pružio dodatne informacije. 

- Hvala na podršci, ostanite hevi. Također, naš bubnjar je preminuo - dodao je.

Objava je mnoge rastužila, druge šokirala, a neke i nasmijala, no brojni korisnici društvenih odgovora traže dodatne odgovore.

- Ovo mi je omiljena obavijest o raspadu benda - tek je jedan od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.