SVIJET POZNATIH

Oni su jedan su od najstabilnijih slavnih parova

Spavali su već na prvom sastanku

Zgodna dama i pjevač u skladnom su odnosu. Arhiv

Avaz.ba

9.12.2018

Krisi Tajgen (Chrissy Teigen) i Džon Ledžend (John Legend) u stabilnom su braku od 2013. godine. Zaruke su se dogodile 2011. godine, a par je tada već bio zajedno četiri godine. Imaju dvoje djece, kćerkicu i sina, a sretni su i zaljubljeni kao i prvog dana. 

Manekenka je poznata široj javnosti kao zabavniji član ovog para pa joj nisu nepoznate ni šale na račun njenog muža. Džon je svojoj dragoj posvetio pjesmu pod nazivom "All of Me". Krisi je javnosti otkrila da je s Džonom spavala na njihovom prvom druženju te je istakla da je u početku ove divne veze bila mnogo ljubomorna. Jedna djevojka koja je glumila u Ledžendovom spotu posebno joj je "zapala za oko". 

- Muškarci koji su boravili na snimanju su govorili da je ona prelijepa, a da bude još zanimljivije, bila je jedna od glavnih uloga u spotu! Ja sam na to bila mnogo drska, mlada i ponašala sam se razmaženo - priznala je Krisi.

Na manekenkino ponašanje pjevač je samo rekao da mu je ona ipak najdraža od svih. Slavni par trenutno se provodi u Meksiku, gdje su ovih dana planirali proslaviti rođendan Krisi. Mnogi iz svijeta slavnih prokomentirali su da su ovo dvoje najdivniji par u Holivudu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.