ESTRADA

Debela sam, ali i najljepša pjevačica!

Titiula kojom su me oslovili odmogla mi je

Indi Aradinović: Ne pazi baš previše kada je prehrana u pitanju. Instagram screenshot

glossy.espreso.rs

9.12.2018

Otkako se sa samo 19 godina pojavila na estradi sa pjesmom "Bato, bre", pjevačici Indiri Aradinović Indi mnogi su predviđali blistavu karijeru, a publika ju je proglasila najljepšom pjevačicom na estradi.


Nakon više od deset godina i estradnog debija, Indi otkrila je koliko joj je titula najljepše odmogla, zbog čega je morala da se bori duplo više od svojih kolegica, ali i kako se danas nosi s negativnim komentarima na račun svoje kilaže.


View this post on Instagram

📸......@dejan_milicevic

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on


- Nije prijatno biti u mojoj koži, jer se nisam ugojila od lijepih kolača, što se kaže. Kada dobijem višak kilograma, to je zbog stresa, jer se bavim emocionalno i psihički iscrpljujućim poslom. Ali, nikada nisam klonula duhom. Cijeli život je borba, nema "neću" i "ne mogu". Poenta je u tome koliko brzo ustaneš, a ne koliko puta padneš. Sve ima svoje vrijeme, a kada sam bila mlađa, možda nisam imala ovu pamet. Sada imam komplet - kaže pjevačica.



Kod Indi i njene sestre Edite, stalno je uzbudljivo, puno emocija i strasti. Edita je temperamentna, baš kao i njena sestra Indi. Njihov karakter je, mnogi kažu sličan, ali opet su njih dvije veoma različite. Za medije su izjavile kako su veoma sretne jedna zbog druge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.