JET SET

Severina priznala da je Igor "kriv" za njenu novu pjesmu

Objasnila kakvu je on ulogu imao u odabiru

Severina Kojić: Zahvalila svima na podršci. Instagram

Avaz.ba

18.12.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Samo je dan prošao od objave nove Severinine pjesme ''Imaš pravo'', a već je potpuno jasno da je riječ o još jednom hitu gospođe Kojić.

Severina je na Instagramu zahvalila svima na podršci, a posebno se osvrnula na svog supruga Igora i objasnila kakvu je on ulogu imao u odabiru pjesme.

- Hvala svima na predivnim riječima. Veoma sam sretna da vam se sviđa ova pjesma. Hvala mom suprugu koji ju je slušao danima (i noćima) i jednog dana kaže: " 'Aj, meni za ljubav, pošalji Marini". Trebala joj je jedna noć i već sutradan ujutro mi je poslala tekst. Makice moja, volim te. Hvala mom Darku Drinovcu što je napravio malo remek-djelo od spota. Hvala mom odredu za ljepotu. Hvala svima koji su bili na snimanju. Volim vas - napisala je Severina.

- Pjesmu Nikosa Oikonompoulosa "Ine Kati Laika" je danima slušao moj suprug, a onda me nagovorio da je pošaljem Marini Tucaković da napiše tekst. Posvećujem ovu pjesmu ženama herojima koje su žrtve bilo koje vrste nasilja. Za sve nas osjetljive - rekla je Severina nakon objave spota. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.