SKANDAL

Dala 20.000 eura za kuću, a oni sve "spiskali": Tanja Savić godinama nije pričala s roditeljima, a evo u kakvom je domu odrasla

Ona je prije pet godima bilu u žestokoj svađi sa roditeljima

Tanja je u ovoj kući odrasla. Kurir

Kurir.rs

19.12.2018

Pjevačica Tanja Savić posljednjih nekoliko godina živjela je u Australiji, gdje se preselila nakon udaje za supruga Dušana i rođenja sinova, a nedavno je objavila da je donijela odluku da se vrati u rodnu zemlju.

Tanja je tokom života u Australiji zapostavila karijeru, a upravo je to bio glavni razlog da se vrati u Srbiju, budući da je odlučila da se više posveti poslu.

Prije selidbe na drugi kraj planete, Tanja je živjela u rodnom selu Radinac pored Smedereva, a veliku količinu novca koju je zaradila uložila je upravo u renoviranje porodičnog doma.


Podsjetimo, pjevačica je prije pet godima bilu u žestokoj svađi sa roditeljima, budući da je saznala da su "spiskali" 20.000 eura, koliko im je ostavila da završe objekt.

- Zbog toga je u žestokoj svađi s njima, a još nije otišla da se vidi sa roditeljima u rodno selo Radinac i pokaže im unuke, koje do sada nisu vidjeli. Tanja se, dok je bila u Australiji, redovno raspitivala kako napreduju radovi i uvijek je dobivala informacije da sve ide kako je planirala - otkriva izvor blizak pjevačici.

- A onda je sasvim slučajno saznala da radovi nisu mnogo odmakli od onoga što je ona ostavila 2011. godine. Izuzetno ju je pogodilo to što su je roditelji zamajavali i lagali, jer je htjela da ima svoj dom kad se vrati. Potrošili su do posljednje pare sve što im je dala. Familija pokušava da ih pomiri i da Tanja dođe u Radinac, ali ona je i dalje veoma ljuta. Samo joj sestra dolazi u posjetu - rekao je tada izvor.

Tanja je po dolasku u Srbiju, na pitanje tamošnjih medija šta je s kućom, izvrdala odgovor, ali tada nismo znali pravi razlog za to.

- Vjerujte mi da ne znam šta ćemo raditi s tom kućom, pitajte mog tatu. Prepustila sam njemu da radi šta treba, stvarno nemam vremena za renoviranje i dorađivanje. Najvjerovatnije ću iznajmiti veliki stan za svoju porodicu, to mi je prioritet - kazala je tada Tanja.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.