PROVOKATIVNO

Pjevačica od manekenke za rođendan dobila ples u krilu

Ni Kara ni Rita nisu sramežljive pa izbor poklona nije ni najmanje iznenađujući

Rita Ora: Prisustvovale brojne poznate ličnosti. Društvene mreže

Avaz.ba

25.12.2018

Popularna pjevačica Rita Ora krajem novembra proslavila je 28. rođendan, a od prijatelja i porodice dobila je brojne darove.

Ipak, jedan se posebno istaknuo, a riječ je o onome koji je dobila od bliske prijateljice, manekenke Kare Delevin (Cara Delevingne) koji je tek sad procurio u javnost. Kara je Riti povodom ulaska u još jednu životnu godinu unajmila stripera i striptizetu koji su kosovsku zvijezdu počastili plesom u krilu.

Ni Kara ni Rita nisu sramežljive pa izbor poklona nije ni najmanje iznenađujući. Kara je znala da će se Riti njen odabir svidjeti. Dobro su se zabavile, ispričao je izvor blizak djevojkama za strane medije.

Rođendanskoj zabavi uz provokativnu izvedbu stripera prisustvovali su brojni poznati s kojima je Rita bliska, a među njima su bile i Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale), Paris Hilton, Keli Ozborn (Kelly Osbourne) te  Čelsi Hendler (Chelsea Handler).  



Rita Ora i Kara Delevin. Društvene mreže

Podsjećamo, i Rita je Kari 26. rođendan u avgustu čestitala provokativnom čestitkom. Riječ je o fotografiji na kojoj Rita ima gole grudi prekrivene ljepljivom trakom na kojoj piše "Glamour", a Kara joj liže bradavicu.

Rita Ora. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.