Samo raskošno i golišavo: Poznate dame pozirale uz okićene jelke

PRAZNICI Na dekoracije troše i do nekoliko hiljada eura

Samo raskošno i golišavo: Poznate dame pozirale uz okićene jelke Zavirili smo na profile poznatih dama

Ukrašavanje doma za vrijeme novogodišnjih praznika jedna je od omiljenih porodičnih akcija. A kako to ide u svijetu poznatih? Ništa ne može proći bez hvalisanja na društvenim mrežama, pa čak i onda kada poziraju pored jelki, koje i nisu u njihovom domu.

Zavirili smo na profile poznatih dama i izdvojili vam nekoliko novogodišnjih jelki uz koje su pozirale poznate dame iz regiona, ali i naše zemlje.

Osim pored svojih jelki, poznate dame su pozirale i pored prelijepih okićenih borova širom svijeta, kao i na snimanju novogodišnjih programa.

Na dekoracije ove godine troše se velike sume novca. Tako se nedavno pisalo da je Jelena Karleuša u dekoraciju doma uložila nekoliko hiljada eura kako bi sve izgledalo savršeno.

View this post on Instagram

My beauty 😍

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

View this post on Instagram

Praznici nam stizu! Da li se radujete novoj godini?! Kakve su vam zelje?! Moje misljenje je da nova godina ne donosi ispunjenje zelja, radovati se treba svakom novom danu koji nam Bog podari! I ove godine smo okitili jelku za Jakova iako on jos uvek nije svestan sta ona predstavlja, pa svaki dan pocupa nekoliko ukrasa sa nje 🤣 #ukrasi @essistem

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH