JET SET Video objavljen na Instagramu

Vilijam ne podnosi Megan: Uočen neugodan detalj na snimku nastalom na Božić

Čudan pogled

Avaz.ba
27.12.2018 19:32

Posljednjih dana ne prestaje se pričati o navodnim svađama u kraljevskoj porodici, kojima je, navodno, uzrok Megan Markl (Meghan Markle). Najprije se šuškalo o tome da je problem u odnosu Megan i Kejt Midlton (Kate Middleton), no zbog jednog detalja na snimku s božićne mise fanovi su sad uvjereni da je problem u odnosu Megan i princa Vilijama (Williama).

Snimak je objavljen na jednom Instagram fan profilu, a nastao je dok je kraljevska porodica odlazila na božićnu misu. Na njemu se vidi kako se Megan u jednom trenutku okreće prema Vilijamu i obrati mu se, no on je ignorira i nastavlja popravljati svoj šal. Nije ju ni pogledao, a Megan se nakon toga okrenula naprijed i nije mu se više obraćala.  

- Vilijam je sumnjiv. Odjednom popravlja šal, baš kad mu se Megan obratila", "Vilijam ne želi razgovarati s Megan, baš ju je čudno pogledao. Bilo mi je žao jadne Megan - bili su samo neki od komentara na situaciju.

Inače, početkom mjeseca su britanski tabloidi prenijeli da je zbog Megan navodno došlo i do svađe među, inače veoma bliskim, prinčevima. Hari (Harry) je, navodno, smatrao da se Vilijam nije dovoljno potrudio da se Megan osjeća dobrodošlom u porodici.

NA VRH