OTVORENO Predstavnica iz BiH odnijela trijumf

Roko otkrio što misli o kritikama gledatelja Zvijezda na račun pobjede Ilme Karahmet

Index.hr

Foto: RTL


Nakon pobjede Ilme Karahmet u RTL-ovim Zvijezdama brojni gledatelji su se pobunili, jer su uvjereni da je pobijediti trebao Splićanin Roko Blažević. 

- Inače ne podržavam spuštanje i omalovažavanje drugih i, kao sto sam već rekao, smatram da je Ilma vanserijska pjevačica i da je svaka riječ omalovažavanja upućena njoj apsolutno neargumentirana, ali ovo objavljujem jer želim s vama podijeliti svoju sreću. Presretan sam i preponosan jer sudeći po mnogim člancima i raspravama u prethodnih par dana, osvojio sam srca i simpatije brojnih gledatelja sto je po mom mišljenju i najveća pobjeda. Hvala svima koji me i dalje prate i bodre, a poruke mi još uvijek ne prestaju pristizati! Molim vas, ne sirite hate! Samo ljubav", poručio je mladi Splićanin, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, peteročlani žiri je 18-godišnju Ilmu Karahmet proglasio novom pjevačkom zvijezdom i dobitnicom novčane nagrade od 100 hiljada kuna.

"Meni je jako teško ovo. Ja nisam nikad učestvovala u showu gdje su tri kandidata toliko ravnopravni", rekla je Nina, a složio se s njom i Tonči.

"Nismo mi ti koji moramo vas učiti, nego smo mi imali od vas što za naučiti", rekao je Tonči.

"Ovo će zvučati kao fraza, ali svi ste pobjednici", rekao im je Jacques.

Nakon što su glasali za svakog kandidata posebno, žiri je došao na pozornicu, a Tonči je Ilmu Karahmet proglasio pobjednicom showa Zvijezde te joj predao zvjezdanu statuu.

 

Više o temi Ilma Karahmet

LIČNOST DANA
Zvijezda je rođena
NA VRH

Podijeli članak na