PROVOKATIVNO

Bivša Dikaprijeva djevojka fotografirala se gola na plaži

Njene društvene mreže pune su golišavih fotografija

Nije čudno za Ninu da se ponovo skinula. Društvene mreže

24sata.hr

3.1.2019

Bivša djevojka glumca Leonarda Dikaprija (Leonardo DiCaprio, 44), danska manekenka Nina Agdal (26) zagolicala je maštu pratitocima na društvenim mrežama, kojih ima više od milion.

Nina se fotografirala potpuno gola na otočju Turks i Kaikos. Prekrila je bradavice emotikonom cvijeta, a pokazala je golu stražnjicu.

- Trenutno ležim na grijaćoj podlozi jer sam iskrivila leđa. Nema na čemu - napisala je manekenka ispod fotografije, a fan se ponudio da ju izmasira.

Nije čudno za Ninu da se ponovo skinula, budući da su njene društvene mreže pune golišavih fotografija. Sa istog otoka već je objavila fotografiju gdje na sebi ima samo gaćice, a grudi je prekrila rukama.

- Osjećam se mršavo, možda se udebljam kasnije - našalila se manekenka u opisu. Kada je reklamirala kupaće kostime i sama je rekla da bi joj tata zbog tih fotografija rekao da se obuče.

Dankinja je nedavno izjavila da joj je bijeli Božić sladak, ali preferira sunčanje na plažama, stoga je blagdansko vrijeme odlučila provesti u toplijim krajevima. Fotografije koje objavljuje sa sunčanih mjesta izazivaju mnogo komentara, većinom pozitivnih. Tako su joj i na posljednjoj objavi dijelili samo komplimente.

- Mnogo si seksi - samo je jedan od komentara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.