ŽIVOTNA PRIČA

Dok Dejvid Bekam uživa u raskoši i bogatstvu, njegova sestra živi u siromaštvu

Twitter

Avaz.ba

5.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Sestra Dejvida Bekama (David Beckham) Lin (Lynne) u teškim je finansijskim problemima i navodno jedva preživljava.

Bekam je u svojoj karijeri zaradio bogatstvo kojim bi mogao osigurati egzistenciju ne samo svojoj porodici već i široj porodici i dalekim rođacima. Međutim, to baš i nije tako u stvarnosti.

Premda je u karijeri od nogometa, sponzora, manekenstva i brojnih ulaganja zaradio oko 340 miliona funti, dakle gotovo da grca u milionima, Bekam nije baš toliko darežljiv kada je u pitanju njegova porodica.


Dok on i njegova porodica uživaju luksuzu, njegova sestra pokušava zaraditi koju funtu prodavanjem polovnih stvari na društvenim mrežama.

Razlog možda leži u tome što Lin i Dejvid nisu u dobrim odnosima još od 1999. godine. Tada se Lin udala za Kolina Everija (Colin Every), a Dejvid to nije odobravao. Bekam je bio na sestrinoj svadbi, ali Viktorija (Victoria) nije htjela ići.

Njegova se sestra razvela 2010. godine, a nakon toga njen sedmični prihod iznosio je samo 164 funte, tvrde to engleski mediji.

U finansijskim je problemima i dan-danas, kad pokušava preživjeti prodajom polovne odjeće, obuće pa čak i kuhinjskih aparata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.