LJEPOTICE

Vrela Bosanka otopila led u Cirihu

Zadovoljila sam kriterije i saradnju nastavljamo u Austriji

Jurišić: Predivno iskustvo. A. Portman

Piše: E.Bakić

11.1.2019

Nakon što se poslije porodiljske pauze vratila poslu, bh. manekenka Ana Marija Jurišić ne miruje. Nedavno je boravila u Švicarskoj, gdje je imala snimanje s kolegicama iz drugih zemalja za lanac ugostiteljskih objekata u Cirihu. 

 Super atmosfera

Prije toga pozirala je za „Bonnati“, kolekciju donjeg veša jesen/zima 2018., koja odiše senzualnošću, a inspirirana je finom jesenjom romantikom, udobnošću i komforom.

Kako je Ana Marija kazala za „Dnevni avaz“, ovo joj je bilo još jedno predivno iskustvo u karijeri jer, osim što je upoznala nove kolegice, dopao joj se i rad fotografa Adrijana Portmana.

- Volim da radim u društvu, super je atmosfera. Također, fotograf me oduševio, a ima neki poseban stil rada koji se meni zaista sviđa – ističe Jurišić.

Dodaje da je zadovoljila kriterije i da će saradnja s ovim timom biti nastavljena.

- Dogovorili smo nastavak saradnje, a sljedeće snimanje je u Beču – kaže manekenka, a mnogi su nakon što su vidjeli fotografije ustvrdili kako je vrela Bosanka otopila led u Cirihu.

 Slobodni trenuci

Iako nema dosta slobodnog vremena, uglavnom ga iskoristi kako bi bila sa sinom Pavlom koji će uskoro proslaviti drugi rođendan.

- Sve se može ako se hoće, pa tako i uskladiti privatno i poslovno vrijeme. Pavle je moj svijet i nikad ne bih dozvolila da osjeti moje odsustvo. Zato se trudim da svaki slobodan moment posvetim njemu – poručila je manekenka.

Bh. ljepotica krajem januara putuje u Njujork, a potom slijedi snimanje za „Rebecca“ kupaće kostime u Majamiju.

Pobjednica teniskih turnira  

 Ana Marija Jurišić dosta vremena provodi u teretani, a još kao mlada djevojka počela se zanimati za različite vrste sporta. Neko vrijeme aktivno je trenirala tenis, pa je i višestruka pobjednica teniskih turnira.

EGIDA

Sve se može ako se hoće, pa tako i uskladiti privatno i poslovno vrijeme. Pavle je moj svijet i nikad ne bih dozvolila da osjeti moje odsustvo


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.